Π. Καμμένος: Ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ διαψεύδει τη λίστα των 36 | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Π. Καμμένος: Ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ διαψεύδει τη λίστα των 36

14:12 | 3/10/12


Για «ψέματα και στημένη ιστορία» κάνει λόγο Πάνος Καμμένος σχετικά με τη λίστα των πολιτικών προσώπων που πρόσφατα δημοσιοποιήθηκε από συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Επικαλούμενος μάλιστα σχετική απάντηση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Στέλιου Στασινόπουλου, υποστηρίζει ότι δεν υφίσταται λίστα του ΣΔΟΕ και δεν υπάρχει ουδεμία λίστα όπου καταγράφεται το όνομα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Καμμένος άφησε αιχμές για τον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη, καταγγέλλοντας ότι «ο κ. Στασινόπουλος μου απάντησε – σε αντίθεση με τον προϊστάμενό του κ. Μαυραγάνη – ότι δεν υφίσταται λίστα του ΣΔΟΕ και είναι ψέματα και στημένη ιστορία». Στο έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 44, ο κ. Στασινόπουλος απαντά τα εξής σε σχέση με όσα αναφέρονται στην εξώδικη διαμαρτυρία: ουδεμία λίστα στην οποία υπάρχει το όνομά σας υπάρχει στη υπηρεσία μας».

Συνεχίζοντας, ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων έστεψε τα βέλη του κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, κατηγορώντας τον ότι απέκρυψε την αποκαλούμενη «λίστα Λαγκαρντ» και κάνοντας λόγο για σοβαρό ζήτημα.

«Το στικ [USB] με τα ονόματα των ελλήνων που έβγαλαν παράνομα χρήματα στην Ελβετία, ο συνέταιρος της κυβέρνησης, ο κ. Βενιζέλος, το πήρε στο σπίτι του και μόνο όταν αποκαλύφθηκε πού βρισκόταν η λίστα το πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου. Θα τον καλύπτετε ή όχι; Σταματήστε να κρύβετε τους απατεώνες και τους κλέφτες. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο» κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Πηγή: skai.gr



Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών