Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα η ΚΟ ΠΑΣΟΚ – Βενιζέλος: Δέχομαι χυδαία επίθεση | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα η ΚΟ ΠΑΣΟΚ – Βενιζέλος: Δέχομαι χυδαία επίθεση

07:09 | 4/10/12


Υπό το βάρος των τελευταίων εξελίξεων που πυροδότησε ο χειρισμός της λίστας Λαγκάρντ, συνεδριάζει εκτάκτως η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

«Η δουλειά του υπουργού δεν είναι να αξιολογεί πληροφορίες, αλλά να δίνει πολιτικές κατευθύνσεις», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος σε συνέντευξή του στο Mega και έκανε λόγο για συντονισμένη επίθεση που δέχεται το ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος. Όπως υποστήριξε, «η επίθεση είναι χυδαία και στρεφόμενη κατά του ΠΑΣΟΚ, στρέφεται κατά της σταθερότητας της χώρας, διότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγγυητής της σταθερότητας της κυβέρνησης και της χώρας».

Μεταξύ εκείνων που στρέφονται κατά του ΠΑΣΟΚ και του ίδιου, ο κ. Βενιζέλος περιέλαβε και όσους σήμερα δηλώνουν ότι δεν είναι ΠΑΣΟΚ και θεωρούν ότι είναι «αειπάρθενοι», αναφερόμενος εμμέσως στον Γιάννη Ραγκούση.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι μόλις αντιλήφθηκε ότι καμία υπηρεσία δεν διέθετε τη λίστα, έσπευσε να την παραδώσει στον πρωθυπουργό, διασώζοντας το κύρος της χώρας, το οποίο έπληττε το κλίμα που δημιουργούσε η παραδοχή μιας τέτοιας απώλειας.

Πρότεινε να παραδοθεί η λίστα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, η οποία, όπως είπε, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει με νόμιμο τρόπο τη λίστα, όπως δεν μπορούσε ούτε το ΣΔΟΕ, το οποίο είναι η αρμόδια υπηρεσία για να ερευνήσει και να αξιοποιήσει τις πληροφορίες. Η Επιτροπή της Βουλής πρέπει στη συνέχεια να δώσει στη δημοσιότητα το περιεχόμενο των πληροφοριών.


Πηγή: skai.gr



Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών