Στον κόμβο Κουλούρας οι αγρότες της Ημαθίας | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Στον κόμβο Κουλούρας οι αγρότες της Ημαθίας

19:34 | 24/1/13

Με αναμμένες τις μηχανές των τρακτέρ, παρά την έντονη βροχόπτωση, βρίσκονται στον κόμβο της Κουλούρας στην Εγνατία οδό οι αγρότες από την Ημαθία. 

Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών, Κώστα Λιολιόπουλο, μόλις φθάσουν στο σημείο και οι άλλοι συνάδελφοί τους από τα γύρω χωριά, θα κάνουν τη γενική τους συνέλευση.

Οι αγρότες πρόκειται να ζητήσουν συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να του θέσουν σειρά ζητημάτων, με κύριο το ότι είναι απλήρωτοι εδώ και πέντε μήνες από την παραγωγή ροδάκινου που έδωσαν στις βιομηχανίες.

Τονίζεται ότι άκαρπη απέβη η συνάντηση την Τετάρτη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιου Τσαυτάρη με εκπροσώπους αγροτών από το νομό Θεσσαλίας.

Οι αγρότες αποχωρώντας δήλωσαν ότι δεν έλαβαν καμιά θετική απάντηση στα αιτήματά τους αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τη μορφή που θα πάρουν οι κινητοποιήσεις τους.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας, Βαγγέλης Μπούτας, «η φωτιά άναψε», παραπέμποντας στις γενικές συνελεύσεις στις κατά τόπους συγκεντρώσεις των αγροτών.

Πηγή: skai.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών