Πώς να φτιάξεις τα δικά σου προϊόντα μακιγιάζ στο σπίτι | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Πώς να φτιάξεις τα δικά σου προϊόντα μακιγιάζ στο σπίτι

14:20 | 26/2/13
Είναι γεγονός πως τα προϊόντα μακιγιάζ σήμερα είναι αρκετά ακριβά. Ενώ όμως αξίζουν τα χρήματα τους και τα ευχαριστιόμαστε στο μάξιμουμ, φτάνει μια στιγμή που δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε άλλο…ή μήπως όχι; Διάβασε παρακάτω πως μπορείς να αξιοποιήσεις τα προϊόντα που νόμιζες πως είναι πια για πέταμα.


Τα κραγιόν
Το tube του κραγιόν δεν τελειώνει όταν πια φτάσει κάτω κάτω. Μέσα στον πλαστικό σωλήνα που το κρατά υπάρχουν μερικά εκατοστά προϊόντος που συνήθως πηγαίνουν στα σκουπίδια. Δεν υπάρχει λόγο να το κάνεις αυτό. Αγόρασε μια κενή παλέτα για τέμπερες με καπάκι (θα τη βρείς στα βιβλιοπωλεία ή σε καταστήματα υλικών). Βγάλε με ένα μαχαίρι για το βούτυρο το προϊόν που έχει μείνει κάτω κάτω και τοποθέτησε το σε μια εσοχή στην παλέτα. Έτσι μπορείς εύκολα να το χρησιμοποιήσεις με ένα πινέλο για κραγιόν. Ακόμα καλύτερα, κάνε τις δικές σου μίξεις και φτιάξε μοναδικά χρώματα που μόνο εσύ θα φοράς.


Οι σκιές
Μια σκιά, όταν πέσει κάτω, θεωρητικά είναι για πέταμα. Το ίδιο ισχύει και για τις σκιές που έχουν τελειώσει ή έχουν σκληρύνει. Λάθος! Ρίξε τη σπασμένη ή χαλασμένη σκιά μέσα σε ένα μικρό μπόλ και ανακάτεψε τη καλά ώσπου να γίνει τελείως σκόνη. Μπορείς αν θες να κάνεις και συνδυασμούς αναμειγνύοντας σκιές με πολύ λίγη ποσότητα. Ρίξε το μίγμα σε μικρά δοχεία που προορίζονται για κρέμες ταξιδίου (τα βρίσκεις στα καταστήματα καλλυντικών) και είσαι έτοιμη.


Τα μεικάπ
Αν ένα μεικάπ έχει μισό τελειώσει και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα υπολείμματα που βρίσκονται στον πυθμένα μην το πετάξεις. Άνοιξε το δοχείο με όποιο τρόπο μπορείς και ρίξε αυτή τη λίγη ποσότητα μέσα στην ενυδατική σου κρέμα. Έτσι θα έχεις μια ενυδατική με χρώμα για να καλύπτεις ελαφρά τις ατέλειες κάθε φορά που θα ενυδατώνεις το πρόσωπο σου.


Οι πούδρες
Όπως και με τις σκιές, μια πούδρα όταν σπάσει ή μείνει πολύ λίγη στο δοχείο νομίζεις πως πρέπει να πεταχτεί. Λάθος και πάλι. Όπως αναμείξες τις σκιές κάνε το ίδιο και με τις πούδρες και βάλε το μίγμα σου σε ένα λίγο μεγαλύτερο δοχείο. Το τελικό προϊόν μπορείς να το χρησιμοποιείς για φινίρισμα στο πρόσωπο με ένα μεγάλο πινέλο ή και σε όλο το σώμα.

Πηγή: sumvoules-omorfias.blogspot.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών