Αμμανατίδου: Το ευρώ δεν είναι φετίχ – ΝΔ: Για τον ΣΥΡΙΖΑ το ευρώ είναι ταμπού | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Αμμανατίδου: Το ευρώ δεν είναι φετίχ – ΝΔ: Για τον ΣΥΡΙΖΑ το ευρώ είναι ταμπού

22:13 | 7/2/13
Συνεχίζεται η κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δηλώσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μετά το σχόλιο του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Θεοδωρίδη για τα Ίμια, τα οποία αποκάλεσε με την τουρκική ονομασία Καρντάκ και την αποπομπή του από την Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου του ΣΥΡΙΖΑ, «λάδι στη φωτιά» έβαλε η δήλωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ευαγγελίας Αμμανατίδου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι «το ευρώ δεν είναι φετίχ».

Σχολιάζοντας την προεκλογική δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ, η κα. Αμανατίδου δήλωσε: «εδώ μιλάμε για μια κοινωνία που διαλύεται και βεβαίως θα πούμε ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ». Όπως εξήγησε «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε απλώς ότι είμαστε χώρα της ΕΕ, μέσα σε αυτή θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και το ευρώ δεν είναι φετίχ».

Έντονη ήταν η αντίδραση της ΝΔ, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι: «τώρα που η Ελλάδα κατοχύρωσε οριστικά την παραμονή της στο ευρώ και κανείς πλέον ξένος δεν το αμφισβητεί, ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς εξακολουθεί να το θέτει. Μπορεί για τον ΣΥΡΙΖΑ το ευρώ να μην είναι φετίχ, αλλά σίγουρα είναι ταμπού. Καλό είναι να μην το αγγίζει. Οι συνεχείς μεταλλάξεις του ΣΥΡΙΖΑ μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν στη χώρα».

Πηγή: skai.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών