Ξεψύχησε ο άνεργος της ''Δωδώνης'' που αυτοπυρπολήθηκε στα Βριλήσσια | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ξεψύχησε ο άνεργος της ''Δωδώνης'' που αυτοπυρπολήθηκε στα Βριλήσσια

12:10 | 15/4/13
Είχε προσπαθήσει ξανά να αυτοκτονήσει στα τέλη Μαρτίου...

Στην εντατική του Γενικού Κρατικού Αθηνών ξεψύχησε ο 50χρονος άνεργος που αυτοπυρπολήθηκε το πρωί του Σαββάτου στα Βριλήσσια, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών. Έφερε περίπου 80% εγκαύματα στο σώμα του.

Κρύφτηκε πίσω από θάμνους που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Πεντέλης και Αναπαύσεως. Έριξε στα ρούχα του εύφλεκτο υλικό και τους έβαλε φωτιά.

Ένας διερχόμενος οδηγός, τον είδε και σταμάτησε για να τον βοηθήσει. Του έριξε την ηλιοπροστασία του αυτοκινήτου του, για να περιορίσει τη φωτιά, αλλά τα εγκαύματά στο σώμα του ήταν εκτεταμένα. Ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου το απόγευμα της Κυριακής έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Ο 50χρονος δεν ήταν μόνιμος κάτοικος Αθήνας. Ζούσε στα Γιάννενα και δούλευε στη «Δωδώνη», απ’ όπου απολύθηκε πριν από λίγο καιρό, αναφέρει το epikaira.gr.

Άνεργος και χωρισμένος, είχε προσπαθήσει ξανά να αυτοκτονήσει στα τέλη Μαρτίου. Τότε είχε κόψει τις φλέβες του.

Επέζησε από εκείνη την απόπειρα, αλλά νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική. Τότε, η αδερφή του που ζει μόνιμα στην Αθήνα, τον πήρε στο σπίτι της στα Βριλήσσια. Αλλά εκείνος ήταν αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του.

Και δυστυχώς η δεύτερη απόπειρά του, ήταν μοιραία.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών