Ηλεκτρονική: Γ.Σ. στις 23/5 για ΑΜΚ 6,25 εκατ. | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ηλεκτρονική: Γ.Σ. στις 23/5 για ΑΜΚ 6,25 εκατ.

14:00 | 2/5/13
Την ανάκληση της απόφασης της από 21/12/2012 έκτακτης γενικής συνέλευσης για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και λήψη νέας απόφασης για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με την έκδοση προνομιούχων μετοχών και την κατάργηση των δικαιωμάτων προτιμήσεως των λοιπών μετόχων και διάθεση των εν λόγω μετοχών στον βασικό μέτοχο και μέλος του Δ.Σ. κ. Ιωάννη Στρούτση έναντι ποσού ύψους 6.250.000 ευρώ, καλείται να αποφασίσει η έκτακτη γενική συνέλευση της Ηλεκτρονικής στις 23 Μαΐου. 

Οι νέες προνομιούχες μετοχές θα είναι άνευ ψήφου και μετατρέψιμες σε κοινές, με μόνο προνόμιο την προνομιακή ικανοποίηση από το προϊόν της εκκαθαρίσεως.


Η έκθεση του Δ.Σ.

Την έκθεση του Δ.Σ. σχετικά με την λήψη απόφασης για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας μετά την ανάκληση της απόφασης που είχε ληφθεί από την έκτακτη γενική συνέλευση της 21ης/12/2012, έδωσε στη δημοσιότητα η Ηλεκτρονική.


Ι. Στοιχεία της Αύξησης 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας, κατά τη συνεδρίασή του στις 25/4/2013, αποφάσισε να συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας την 23.05.2013, προκειμένου να αποφασίσει την ανάκληση της απόφασης της από 21.12.2012 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρίας για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με καταβολή μετρητών και παροχή δικαιώματος προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και την λήψη νέας απόφασης για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με την έκδοση προνομιούχων άνευ ψήφου μετατρέψιμων σε κοινές μετοχών με μόνο προνόμιο την προνομιακή ικανοποίηση από το προϊόν της εκκαθαρίσεως καθώς και την κατάργηση των δικαιωμάτων προτιμήσεως των λοιπών μετόχων και διάθεση των εν λόγω μετοχών στον βασικό μέτοχο και μέλος ΔΣ κ. Ιωάννη Στρούτση για ποσό ύψους €6.250.000.

Πηγή: euro2day.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών