Κι άλλο ένταλμα για τους «Πυρήνες» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Κι άλλο ένταλμα για τους «Πυρήνες»

13:23 | 2/5/13
Σε εξέλιξη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό υπόπτου για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Αν συλληφθεί θα είναι το έκτο άτομο τα τελευταία 24ωρα.

Μεγαλώνει ο κύκλος των εμπλεκομένων στους «Πυρήνες της Φωτιάς». Άνδρες της Αντιτρομοκρατικής αναζητούν και έκτο άτομο για το οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες- εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Πρόκειται για άτομο –κατά πάσα πιθανότητα γυναίκα, που φέρεται να εμπλέκεται σε ληστείες από μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Μάλιστα, η Αστυνομία φέρεται να διαθέτει στοιχεία από γενετικό υλικό που συνδέουν το ύποπτο άτομο με τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό του Νομού Κοζάνης, αλλά και με γιάφκες της οργάνωσης.

Φαίνεται ότι η κοπέλα κατάφερε να διαφύγει τη σύλληψη κατά τη διάρκεια της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης, τη Μεγάλη Τρίτη, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την ίδια στιγμή οι αρχές συνδέουν τους πέντε συλληφθέντες στην περιοχή με ένοπλες ληστείες και με κρησφύγετα που φέρονται να χρησιμοποιούσαν οι «Πυρήνες».

Δύο εκ των συλληφθέντων καταζητούνταν για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και για απλή συνέργεια σε ληστεία καταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στη Φλώρινα, το Νοέμβριο του ‘12.

Τη Μεγάλη Τρίτη οδηγήθηκαν στον ανακριτή, όπου έδωσαν τυπική απολογία, αφού αρνήθηκαν να δώσουν απαντήσεις.

Στην συνέχεια με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι. 

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών