Συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή στην Κρήτη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή στην Κρήτη

19:24 | 24/5/13
Όσο συνεχίζουν τις έρευνες για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, τόσο βρίσκουν οπλοστάσια οι αστυνομικοί στην Κρήτη..

Παράνομα όπλα αποκαλύφθηκαν κατά την διάρκεια ερευνών σε τρία σπίτια στα δημοτικά διαμερίσματα Φανερωμένης και Πόμπιας του δήμου Φαιστού.

Τα είχαν στην κατοχή τους τρεις κάτοικοι των χωριών ηλικίας 67, 43 και 31 χρόνων, τα σπίτια των οποίων ερεύνησαν οι αστυνομικοί και κατέσχεσαν συνολικά ένα πιστόλι εκτόξευσης μεταλλικών σφαιριδίων και αερίων, ένα στατήρα για τη στήριξη πολεμικού τυφεκίου, ένα μαχαίρι, ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια, ένα περίστροφο κρότου, 22 πλήρη φυσίγγια, 108 φυσίγγια κρότου και εννέα κροτίδες διαφόρων τύπων. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που τους άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή.

Με την ίδια κατηγορία συνελήφθη στο δημοτικό διαμέρισμα Γουβών του δήμου Χερσονήσου ένας 59χρονος, όταν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ηρακλείου έκαναν έρευνα στην κατοικία του και κατέσχεσαν ένα πυροβόλο όπλο με το γεμιστήρα του και 35 πλήρη φυσίγγια. Και ο 59χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών