«Υπερβολές τα περί διαγραφής Γιώργου Παπανδρέου», λέει ο Δημήτρης Καρύδης | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

«Υπερβολές τα περί διαγραφής Γιώργου Παπανδρέου», λέει ο Δημήτρης Καρύδης

02:07 | 2/5/13
Τα πορίσματα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ θα είναι έτοιμα το πολύ σε δύο εβδομάδες και θα παρουσιαστούν στο Πολιτικό Συμβούλιο και στην Κεντρική Επιτροπή, δήλωσε τη Μ. Τετάρτη ο γραμματέας επικοινωνίας του κόμματος, Δημήτρης Καρύδης, ο οποίος τόνισε ότι το ενδεχόμενο διαγραφής του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου «κυκλοφορεί μέσα στις υπερβολές που υπάρχουν κάθε φορά, όταν δημιουργείται μια ένταση». 

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 μία ημέρα μετά την σφοδρή αντιπαράθεση του Βαγγέλη Βενιζέλου με τον Γιώργο Παπανδρέου με φόντο τα γκρίζα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, o Δημήτρης Καρύδης είπε ότι αντί να υπάρχουν τέτοιες υπερβολές, «πρέπει όλοι να συμβάλουν στο να σταθεί το ΠΑΣΟΚ στα πόδια του και να σταθεί, κυρίως, οικονομικά».


Ο ίδιος επεσήμανε:

«Το ΠΑΣΟΚ έχει μπει σε μια διαδικασία εδώ και πολύ καιρό, να ξεκαθαρίσει και να βάλει μια διαχωριστική γραμμή σε αυτή την πολύ κακή οικονομική του κατάσταση, η οποία το έχει φτάσει σε ένα πραγματικά τραγικό αδιέξοδο οικονομικό, που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες του. Είναι σωστό αυτό που έκανε η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος, να μπουν έξι ελεγκτικές εταιρείες και να ξεκαθαρίσουν όλο αυτό το θέμα και όλα αυτά (τα πορίσματα) να παρουσιαστούν.

Τα πορίσματα, που πιστεύω ότι θα τα έχουμε σε μια-δυο εβδομάδες, θα παρουσιαστούν και στο πολιτικό συμβούλιο και στην κεντρική επιτροπή. Γιατί όλα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι κοινωνοί των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα το κίνημά μας και κυρίως ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ που πιστεύει σε αυτό, που συνεχίζει να είναι κοντά του, θα πρέπει να υπάρχει πλήρης διαφάνεια».

Πηγή: tanea.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών