Απόπειρα απόδρασης με τη βοήθεια των ανήλικων παιδιών του | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Απόπειρα απόδρασης με τη βοήθεια των ανήλικων παιδιών του

19:40 | 2/6/13
«Γης Μαδιάμ» τα έκανε μέσα στο γραφείο Εκτέλεσης Ποινών της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς ένας 35χρονος Έλληνας κρατούμενος, που επιτέθηκε στους αστυνομικούς και αποπειράθηκε να αποδράσει με τη βοήθεια των ανήλικων γιών του...

Οι δυο νεαροί ηλικίας 15 και 14 χρόνων όρμησαν στο γραφείο όπου είχε οδηγηθεί ο πατέρας τους αφού του ανακοινώθηκε η διαταγή για την προφυλάκισή του επειδή σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για ναρκωτικά και κλοπές και, μαζί με τον 35χρονο, άρχισαν να βρίζουν και να χτυπούν τους δύο αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι τον φρουρούσαν! Πάνω στην αναστάτωση, ο κατηγορούμενος επιχείρησε να διαφύγει χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Μαζί του συνελήφθη ο 15χρονος γιος του, ενώ ο 14χρονος το έβαλε στα πόδια και ξέφυγε προσωρινά. Εντοπίστηκε, όμως, λίγο αργότερα στην Λιβαδειά και συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ. ΑΣ..

Σε βάρος πατέρα και γιων σχηματίστηκε νέα δικογραφία για απόπειρα απόδρασης, απόπειρα ελευθέρωσης φυλακισμένου, αντίσταση, εξύβριση και απρόκλητη σωματική βλάβη και ο 35χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς που τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο, το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών και οκτώ μηνών.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών