Διέρρηξαν Ταχυδρομείο αλλά έφυγαν με άδεια χέρια... | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Διέρρηξαν Ταχυδρομείο αλλά έφυγαν με άδεια χέρια...

16:55 | 2/6/13
Βιάστηκαν  να δράσουν οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν στα γραφεία του Ταχυδρομείου στο Ευηνοχώρι Αιτωολοακαρνανίας, έχοντας προφανώς την πληροφορία ότι επρόκειτο να εφοδιαστεί με χρήματα για την καταβολή συντάξεων...

Οι  δράστες παραβίασαν ανενόχλητοι το παράθυρο και ερεύνησαν όλους τους χώρους αναζητώντας τα χρήματα, που όμως δεν είχαν… φτάσει ακόμη στο Ταχυδρομείο! Έτσι, έφυγαν με άδεια χέρια. Προκάλεσαν, όμως, την οργή των συνταξιούχων της περιοχής καθώς η χρηματαποστολή αναβλήθηκε λόγω της παρουσίας ανδρών της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας από το Μεσολόγγι, που έκαναν έρευνα για δακτυλικά αποτυπώματα!

*** Γερή μπάζα έκαναν οι άγνωστοι διαρρήκτες που τρύπωσαν σε ένα σπίτι στην Καρύταινα Αρκαδίας, όταν οι ιδιοκτήτες του αναχώρησαν για τις δουλειές τους στη Μεγαλόπολη. Πρωί- πρωί παραβίασαν την πόρτα ασφαλείας χωρίς να τους δει κάποιος και, αφού άρπαξαν από μέσα μετρητά ύψους 2.800 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας, έγιναν άφαντοι.

*** Ακριβά κοσμήματα ήταν και η λεία αγνώστων εισβολέων που παραβίασαν την εξώπορτα του σπιτιού μιας γυναίκας στην Κω και μπήκαν ανενόχλητοι στο εσωτερικό. Η ιδιοκτήτρια έλειπε επί 17 ημέρες κι έτσι κανείς δεν γνωρίζει πότε ακριβώς έγινε η διάρρηξη που καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια Κω την Παρασκευή.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών