Φλόριντα: Ένοπλος σκότωσε έξι ανθρώπους προτού πέσει από πυρά αστυνομικών | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Φλόριντα: Ένοπλος σκότωσε έξι ανθρώπους προτού πέσει από πυρά αστυνομικών

16:46 | 27/7/13
Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ένας ένοπλος άνδρας άνοιξε πυρ, προτού πέσει και ο ίδιος νεκρός από πυρά αστυνομικών...

Η αιματοχυσία εκτυλίχθηκε στο χώρο ενός συμπλέγματος διαμερισμάτων, στο προάστιο Χιαλέα του Μαϊάμι. Η τοπική αστυνομία ειδοποιήθηκε για πυροβολισμούς λίγο μετά τα μεσάνυκτα, ώρα Ελλάδος.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο χώρο όπου είχαν ακουστεί οι πυροβολισμοί, βρήκαν δύο ανθρώπους να κείτονται νεκροί, φέροντας τραύματα από σφαίρες, ενώ παράλληλα άκουσαν κρότους όπλου.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ένοπλο, ο οποίος είχε αμπαρωθεί μέσα σε ένα διαμέρισμα, κρατώντας δύο ομήρους, έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Αφότου οι διαπραγματεύσεις απέτυχαν, άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας (SWAT) εισέβαλαν στο διαμέρισμα, σκότωσαν τον ένοπλο, ο οποίος τους πυροβόλησε, και απελευθέρωσαν τους ομήρους.

Κατά της διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, οι αστυνομικοί εντόπισαν ακόμα τέσσερα πτώματα. Ένα πτώμα εντοπίστηκε στον δρόμο, με την Αστυνομία να εκτιμά πως το θύμα χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα.

Πέραν του ενόπλου, βρέθηκαν συνολικά έξι πτώματα, τριών γυναικών και τριών ανδρών.

Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών