Σαν Ντιέγκο Comic-Con: Υπερήρωες φτιαγμένοι από τουβλάκια LEGO (photos) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Σαν Ντιέγκο Comic-Con: Υπερήρωες φτιαγμένοι από τουβλάκια LEGO (photos)

10:53 | 19/7/13
“Χάρτινοι” υπερήρωες; Μάλλον πλαστικοί...

Ο λόγος για δυο αγάλματα του Superman, από την ταινία Man of Steel με πρωταγωνιστή τον Χένρι Κάβιλ, και της πανοπλίας Mark 47 του Ιron Man από την τρίτη ομώνυμη ταινία του σιδερόφρακτου υπερήρωα με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ που έφτιαξαν κάποιοι μερακλήδες από τουβλάκια... LEGO. Τα δυο αγάλματα είναι σε φυσικό μέγεθος, και παρουσιάστηκαν στην ετήσια έκθεση του Σαν Ντιέγκο για τα κόμικς Comic-Con.

Για την κατασκευή των εντυπωσιακών αγαλμάτων χρησιμοποιήθηκαν δεκάδες χιλιάδες τουβλάκια LEGO, ενώ οι γνώμες για το ποιο είναι καλύτερο διχάζονται, πιθανώς ανάμεσα στους οπαδούς της DC (της εκδότριας εταιρείας των κόμικς του Superman) και της Marvel Comics (της εταιρείας που εκδίδει τα κόμικς του Superman). Πάντως, οι κακοπροαίρετοι δηλώνουν ότι τα αγάλματα είναι καλύτερα από τις ταινίες στις οποίες βασίστηκαν...

Η Σαν Ντιέγκο Comic-Con είναι αφιερωμένη σε οτιδήποτε περιστρέφεται γύρω από τον μαγικό κόσμο κόμικς (ταινίες, βιβλία, παιχνίδια κλπ) και διεξάγεται με πρωτοβουλία της Golden State Comic Book Convention, της San Diego Comic Book Convention καθώς και από κατοίκους του Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.






Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών