Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

13:52 | 12/9/13
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 46 συλληφθέντες, ηλικίας 16 έως 39 ετών, που κατηγορούνται για την επίθεση το απόγευμα της Τετάρτης με ρίψη αντικειμένων στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης...

Οι 46 οδηγήθηκαν, το μεσημέρι της Πέμπτης, στον εισαγγελέα, ο οποίος απήγγειλε σε βάρος τους κατηγορίες για διατάραξη κοινής ειρήνης και παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων (πλημμεληματικού χαρακτήρα), ενώ όρισε ρητή δικάσιμο για τις 9 Δεκεμβρίου.

Εξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί περίπου 100 άτομα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα συνδέσμου οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ για συμπαράσταση στους συλληφθέντες.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης όταν μια μεγάλη ομάδα ατόμων - κατά πληροφορίες φέροντας διακριτικά που παρέπεμπαν στην ομάδα του ΠΑΟΚ - επιτέθηκε με πέτρες και κροτίδες στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής», στην οδό Καζαντζάκη.

Από την επίθεση προκλήθηκαν μικρής έκτασης υλικές ζημιές, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε 46 προσαγωγές, που στη συνέχεια μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Πηγή: tovima.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών