«Παράθυρο» για αύξηση εισιτηρίου σε μέσα μεταφοράς από Χρυσοχοΐδη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

«Παράθυρο» για αύξηση εισιτηρίου σε μέσα μεταφοράς από Χρυσοχοΐδη

22:09 | 16/9/13
Εμμέσως ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης του εισιτηρίου για τα μέσα μαζικής μεταφοράς άφησε τη Δευτέρα ο υπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επισημαίνοντας ωστόσο πως η κυβέρνηση καταβάλει προσπάθεια προκειμένου να μην αυξηθεί το κόστος για του επιβάτες...

«Είναι γνωστό ότι η αύξηση του εισιτηρίου προβλέπεται στο Μεσοπρόθεσμο. Η προσπάθεια που κάνουμε είναι να μην αυξηθεί το εισιτήριο και να μην συζητούμε για αύξηση. Από την άλλη, στις οδικές συγκοινωνίες. υπάρχει σχεδιασμός για να βελτιώσουμε την παροχή υπηρεσιών στον τομέα αυτόν», σημείωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Αναφερόμενος ευρύτερα στις προσπάθειες εξόδου από την κρίση, ο υπουργός Μεταφορών τόνισε πως «το κλίμα για την Ελλάδα έχει αλλάξει ριζικά», προσθέτοντας πως «δεν είναι μόνο η ατμόσφαιρα, είναι τα μεγέθη εκείνα που οδηγούν πλέον σε μια νέα εποχή».

Τέλος, στρέφοντας τα βέλη του κατά όσων υποστηρίζουν το αντίθετο, ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι «αυτός είναι ο δρόμος, δεν υπάρχει άλλος. Οι άλλοι είναι μυθικοί, έχουν να κάνουν με τις φαντασιώσεις διαφόρων, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να παριστάνουν τις Κασσάνδρες».

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών