ΠΑΣΟΚ: Η εγκληματική οργάνωση δεν μπορεί να διαταράξει τη σταθερότητα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

ΠΑΣΟΚ: Η εγκληματική οργάνωση δεν μπορεί να διαταράξει τη σταθερότητα

14:17 | 28/9/13
«Η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και έχει ως θεμελιώδες καθήκον την προστασία της Δημοκρατίας», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με τις συλλήψεις βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής...

Όσον αφορά το ενδεχόμενο παραίτησης βουλευτών της Χρυσής Αυγής, το ΠΑΣΟΚ τονίζει πως «μια εγκληματική οργάνωση δεν μπορεί να διαταράξει την πολιτική σταθερότητα», προσθέτοντας ότι σε περίπτωση παραιτήσεων «θα εφαρμοστεί ο,τι προβλέπει το Σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής, ενώ και ο νομοθέτης μπορεί να ρυθμίσει ζητήματα στο πλαίσιο του Συντάγματος».

Παράλληλα, αναφορικά με τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες, το ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ότι για αυτές «υπάρχει συμφωνία και συνεννόηση» μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Τέλος, η Χαριλάου Τρικούπη απορρίπτει ως «ανυπόστατα και ανεύθυνα» τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών. «Μικροκομματικές λογικές δεν χωρούν. Τώρα περισσότερο από πότε απαιτείται σταθερότητα και εθνική ενότητα στη βάση του σεβασμού της Δημοκρατίας και του κράτους δικαίου», καταλήγει η ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών