Εισήγηση άρσης της ασυλίας Ζαρούλια, Κασιδιάρη, Παναγιώταρου και Μπούκουρα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Εισήγηση άρσης της ασυλίας Ζαρούλια, Κασιδιάρη, Παναγιώταρου και Μπούκουρα

21:10 | 22/10/13
Την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ελένης Ζαρούλια, Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρου και Ευστάθιου Μπούκουρα εισηγήθηκε ομόφωνα την Τρίτη η αρμόδια επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής...

Η κ. Ζαρούλια κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων, οι κύριοι Κασιδιάρης και Παναγιώταρος κατηγορούνται για την εμπλοκή τους στα πρόσφατα επεισόδια στο Μελιγαλά, ενώ ο κ. Μπούκουρας κατηγορείται για απειλή και εξύβριση κατά του δημάρχου Κορινθίας.

Η σχετική ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής αναμένεται να διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

Στην Επιτροπή παραβρέθηκαν για να απολογηθούν η κ. Ζαρούλια και ο κ. Μπούκουρας.

Η κ. Ζαρούλια φέρεται να ειρωνεύτηκε τον αστυνομικό που βρήκε τη σφαίρα στην τσάντα της κατά το επισκεπτήριο στον σύζυγό της, αρχηγό της ΧΑ Νίκο Μιχαλολιάκο, στα κρατητήρια της αντιτρομοκρατικής.

Υποστήριξε ότι το μηχάνημα ανίχνευσης μέταλλων δεν χτύπησε όταν πέρασε την τσάντα, και εξέφρασε ειρωνικά την ελπίδα ο αστυνομικός που βρήκε τη σφαίρα να πάρει προαγωγή και να εχει καλή πορεία.

Απο την πλευρά του, ο κ. Μπούκουρας πήρε αποστάσεις από τους υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς σε ερώτηση βουλευτών της επιτροπής για το ποια είναι η άποψή του σχετικά με τις ακραίες συμπεριφορές συνάδελφων του βουλευτών της ΧΑ δήλωσε ότι είναι στην επιτροπή για να εκφράσει μόνο τον εαυτό του.

Πηγή: skai.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών