Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ η Χρυσή Αυγή | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ η Χρυσή Αυγή

18:55 | 8/10/13
Οι δικαστικοί λειτουργοί με εντολή τους προς το ΣΔΟΕ ζητούν πλήρη οικονομικό έλεγχο στα ταμεία του κόμματος και κατηγορουμένων βουλευτών με σκοπό να διαπιστώσουν εάν στην υπόθεση προκύπτει η διάπραξη του αδικήματος της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα...

Μάλιστα, από το ανακριτικό γραφείο αναμένεται να δοθούν εντολές και για άρσεις τραπεζικού απορρήτου, ώστε να διαπιστώσουν το ενδεχόμενο διάπραξης και άλλων, πλην της νομιμοποίησης, οικονομικής φύσης εγκλημάτων.

Ως πρώτο βήμα για την αποκάλυψη τυχόν παράνομης χρηματοδότησης έκνομων ενεργειών, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, θεωρεί η ΔΗΜΑΡ την εντολή για οικονομικό έλεγχο στη Χρυσή Αυγή από το ΣΔΟΕ.

Η ΔΗΜΑΡ επαναλαμβάνει την ανάγκη διερεύνησης των οικονομικών πόρων της νεοναζιστικής οργάνωσης και ελέγχου των διασυνδέσεων με επιχειρηματικούς κύκλους. «Η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής πρέπει να είναι αποφασιστική και σε όλα τα επίπεδα. Τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα επιβεβαιώνουν δαπάνες που προκαλούν εύλογο προβληματισμό» τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών