Βενιζέλος: Νέα μέτρα δεν είναι ανεκτά - δημιουργούν φαύλο κύκλο,επιτείνουν την ύφεση | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Βενιζέλος: Νέα μέτρα δεν είναι ανεκτά - δημιουργούν φαύλο κύκλο,επιτείνουν την ύφεση

23:38 | 16/10/13
Σύσκεψη με τους υπουργούς της κυβέρνησης που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ συγκάλεσε το πρωί ο Ευάγγελος Βενιζέλος...

Ο κ. Βενιζέλος αναφορικά με τη διαπραγμάτευση τόνισε πως το κρισιμότερο σημείο είναι η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και έκανε αναφορά στη συζήτηση περί νέων μέτρων «νέα μέτρα δεν είναι δυνατόν να συζητηθούν όχι μόνο γιατί δε θα περάσουν αλλά και γιατί δημιουργούν φαύλο κύκλο και επιτείνουν την ύφεση και κάτι τέτοιο δεν είναι ανεκτό».

Χρειάζεται συγκροτημένη διαπραγμάτευση και όχι πολλές δηλώσεις σημείωσε ο κος Βενιζέλος ο οποίος εκτίμησε ότι υπάρχουν δυσκολίες στη συνεννόηση ανάμεσα στο ΔΝΤ και την τρόικα και πως «τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα γιατί δεν έχει συγκροτηθεί ακόμη η γερμανική κυβέρνηση και κανένας δεν αναλαμβάνει ευθύνες».


Για την κεντροαριστερά

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε αναφορά και στις εξελίξεις στην κεντροαριστερά, και επανέλαβε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ να υπάρξει κοινό ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές «χωρίς ηγεμονισμούς» όπως είπε.


Για τη Χρυσή Αυγή

Το ΠΑΣΟΚ δικαιώθηκε για τη ΧΑ είπε ο κ. Βενιζέλος, και παρατήρησε ότι και η κυβέρνηση απεδέχθη τη θέση της Χαριλάου Τρικούπη όμως δεν θα πρέπει το πολιτικό σύστημα να περιμένει άμεσα εκλογικά αποτελέσματα από τις κινήσεις της Δικαιοσύνης για τη ΧΑ.

Στο μεταξύ, διχασμένη, μέχρι σημείου ανοικτής σύγκρουσης, είναι η τρόικα, ως προς τον τρόπο κάλυψης του χρηματοδοτικού κενού στο ελληνικό πρόγραμμα.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών