Γαλλία: Aνθρωποκυνηγητό στο Παρίσι - Ίδιος δράστης πίσω από τις επιθέσεις; | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Γαλλία: Aνθρωποκυνηγητό στο Παρίσι - Ίδιος δράστης πίσω από τις επιθέσεις;

16:58 | 18/11/13
Ανθρωποκυνηγητό σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο Παρίσι, με τη συνδρομή και ελικόπτερου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενόπλου που σκόρπισε τον τρόμο στην πρωτεύουσα...

Ο δράστης των δυο επιθέσεων στα γραφεία της εφημερίδας Liberation και της τράπεζας Societe Generale φέρεται να είναι το ίδιο άτομο, με το γάλλο υπουργό Εσωτερικών Μανουέλ Βαλς να τον χαρακτηρίζει ως ιδιαίτερα επικίνδυνο.

Αρχικά, ο άγνωστος άνδρας οπλισμένος με μια επαναληπτική καραμπίνα εισέβαλε στο χώρο υποδοχής της εφημερίδας, και άνοιξε πυρ τραυματίζοντας σοβαρά ένα φωτογράφο στο θώρακα και στο χέρι. "Μπήκε μέσα, πυροβόλησε δύο φορές και έφυγε", δήλωσε στο ενημερωτικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV ο διευθυντής σύνταξης Φαμπρίς Ρουσλό.

Στη συνέχεια διέφυγε, και φέρεται να ήταν ο ίδιος άνθρωπος που άνοιξε πυρ στα γραφεία της τράπεζας Societe Generale, χωρίς να ευτυχώς να τραυματίσει κάποιον αυτή τη φορά.

Την εφημερίδα επισκέφθηκε ο υπουργος Εσωτερικών εκφράζοντας τη στήριξη του στον Τύπο και στο θύμα της επίθεσης.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το τρίτο ανάλογο περιστατικό, καθώς την περασμένη Παρασκευή ένας ένοπλος εισέβαλε στα γραφεία του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου BFMTV χωρίς όμως να ανοίξει πυρ.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αναπτύσσονται στο Παρίσι έξω από δημόσια κτήρια, ή γραφεία ΜΜΕ.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών