Π. Καμμένος: Ο κάθε βουλευτής θα αναλάβει την ευθύνη του | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Π. Καμμένος: Ο κάθε βουλευτής θα αναλάβει την ευθύνη του

15:07 | 10/11/13
«Εδώ δεν πρόκειται για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Η πρόταση δυσπιστίας για να έχει αποτέλεσμα απαιτεί 151 θετικές ψήφους. Δηλαδή 151 βουλευτές θα πρέπει να ψηφίσουν υπέρ της πρότασης δυσπιστίας. Ήδη από τη θέση που έχουν πάρει τα γνωστά κόμματα όπως είναι η ΔΗΜΑΡ που ενώ ουσιαστική φέρεται να είναι στην αντιπολίτευση σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή ψηφίζει παρών. Που σημαίνει ότι από τη ΔΗΜΑΡ δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν ψήφοι που θα προσμετρηθούν στους 151» είπε ο Πάνος Καμμένος.

Ωστόσο σημείωσε ότι αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση των ανεξάρτητων βουλευτών. «Βλέπουμε αρκετούς από τους ανεξάρτητους βουλευτές που δεν έχουν αποσαφηνίσει τη θέση τους. Όμως η πρόταση δυσπιστίας αυτή μπορεί να οδηγήσει σε ένα οριακό αποτέλεσμα της τάξης των 150 βουλευτών, που τότε αντιλαμβάνεστε ότι η κυβέρνηση έχει χάσει την αρχή της δεδηλωμένης» υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι οι βουλευτές ότι με την ψήφο που θα δώσουν στην κυβέρνηση ότι είναι μία ψήφος που δίνουν στην τρόικα. Είναι μία ψήφος που δίνουν στις κατασχέσεις των σπιτιών τους. Είναι μία ψήφος που εγκρίνουν ουσιαστικά την πολιτική των μνημονίων που επιβάλλει η τρόικα με τη συνεχή μείωση μισθών και συντάξεων. Έχουμε τα νέα μέτρα που πρέπει να παρθούν που ουσιαστικά τα έχει προαναγγείλει η τρόικα. Εδώ λοιπόν ο κάθε βουλευτής σήμερα θα αναλάβει την προσωπική του ευθύνη απέναντι στους ψηφοφόρους του. Στον ψηφοφόρο που τον εξέλεξε ως εκπρόσωπο του και του οποίου θα κατασχέσουν το σπίτι του μετά από λίγους μήνες» είπε ο Πάνος Καμμένος.

Παράλληλα επανέλαβε ότι αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούσαν νωρίτερα να κατατεθεί πρόταση μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ και την αντιπολίτευση εντούτοις θα στηρίξει και θα ψηφίσει υπέρ της πρότασης δυσπιστίας.


Ακούστε τι είπε στον Realfm 97,8 ο Π. Καμμένος


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών