Περήφανος ο Δένδιας για τη σύλληψη Λιάπη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Περήφανος ο Δένδιας για τη σύλληψη Λιάπη

21:38 | 18/12/13
Εύσημα στους αστυνομικούς απέδωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης για την σύλληψη του πρώην υπουργού που κατείχε αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες...

Στον χαιρετισμό του στο 23ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) ο Νίκος Δένδιας ανέφερε ότι «θέλω να πω ότι είμαι περήφανος, γιατί η ελληνική αστυνομία επιβάλει τον νόμο κατά πάντων, όπως αποδείχθηκε πρόσφατα».

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης αναφέρθηκε σε ένα αντίστοιχο περιστατικό που του περιέγραψε βουλευτής της Ιρλανδίας: «Θα μου επιτρέψετε μία πολύ μικρή προσωπική ιστορία, μιλούσα με μία βουλευτή της Ιρλανδίας, η οποία μου έλεγε το εξής, για τα αυτιά μου τότε απίστευτο, ότι οδηγούσε στο Δουβλίνο και μιλούσε στο τηλέφωνο με τον Πρωθυπουργό της χώρας, τη σταμάτησε ένας τροχονόμος και της είπε: ''Αυτό απαγορεύεται θα σε γράψω''. Του ανταπάντησε αυτή: ''Προφανώς κύριε το γεγονός ότι μιλάω με τον πρωθυπουργό δεν έχει καμιά σημασία''. ''Βεβαίως της είπε ο τροχονόμος, δεν έχει καμία σημασία''».

«Αποδείξατε εσείς χθες ότι δεν έχει καμία σημασία. Ο νόμος είναι νόμος, ο νόμος είναι αυτός που σας δεσμεύει και τίποτε άλλο» υπογράμμισε ο Νίκος Δένδιας. 

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών