«Πήγα στη Μαλαισία για να ησυχάσω από το δράμα μου» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

«Πήγα στη Μαλαισία για να ησυχάσω από το δράμα μου»

12:58 | 28/12/13
Προκλητικός ακόμα και κατά την επιστροφή του από τις χλιδάτες διακοπές του στη Μαλαισία ήταν ο Μιχάλης Λιάπης. «Έφυγα για να ησυχάσω από το δράμα μου» είπε χαρακτηριστικά...

Εμφανίστηκε μάλιστα και ενοχλημένος καθώς οι δημοσιογράφοι δεν τον άφησαν να ησυχάσει και έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνο στο ξενοδοχείο το οποίο διέμενε στην Κουάλα Λουμπούρ.

Ο Μιχάλης Λιάπης εμφανίστηκε άνετος στην αίθουσα των αφίξεων χθες το απόγευμα. Φορούσε το απαραίτητο πλέον καπελάκι τύπου τζόκεϊ για να αποφύγει τις αποδοκιμασίες των πολιτών και μίλησε στο «πόδι» στους δεκάδες δημοσιογράφους που είχαν κατασκηνώσει εδώ και μέρες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». «Δεν ήταν ταξίδι αναψυχής, ήταν ένα ταξίδι εκτόνωσης. Ήθελα να ησυχάσω από το δράμα μου και να ηρεμήσω από τα φώτα της δημοσιότητας» είπε χαρακτηριστικά.



Ωστόσο δεν αποκάλυψε αν θα παραστεί στη δίκη τη Δευτέρα το πρωί έπειτα από αναβολή που έλαβε από το Β΄ Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο.

Ο πρώην υπουργός που συνελήφθη να οδηγεί ανασφάλιστο τζιπ με πλαστές πινακίδες επέστεψε στο σπίτι του στο Χαλάνδρι με σπορ αυτοκίνητο το οποίο έφερε κανονικές πινακίδες.


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών