Τσίπρας: «Τίποτα για ταμπακέρα» από τον Ευ. Βενιζέλο | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Τσίπρας: «Τίποτα για ταμπακέρα» από τον Ευ. Βενιζέλο

22:25 | 18/12/13
Στη δευτερολογία του στη Βουλή ο Αλ. Τσίπρας απάντησε στον Ευ. Βενιζέλο υποστηρίζοντας πως σε μια ομιλία 80 λεπτών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν είπε «τίποτα για ταμπακέρα»...

Και πρόσθεσε αναφερόμενος στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης: «Υπερασπιστήκατε με πάθος τον νόμο που κύρωσε δική σας σύμβαση. Είστε περήφανος.;» αναρωτήθηκε.

Αναφερόμενος στον κ. Ταβουλάρη των ναυπηγείων Ελευσίνας ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να απευθυνθεί στον πρωθυπουργό καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν συνεργάτης του στην Πολιτική Άνοιξη. Και συνέχισε ο Αλ. Τσίπρας υποστηρίζοντας: Η τροπολογία Ελευσίνας εσείς την ψηφίσατε. Θέλετε να την εντάξετε; Βεβαίως. Εσείς διαλύσατε, όχι εμείς που θέλουμε επόμενη μέρα στον Σκαραμαγκά.

Σε ό,τι αφορά την αναφορά του Ευ. Βενιζέλο στον Γ.Ταφίλη (μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα Άμυνας) υποστήριξε: Αφήσατε αήθη υπονοούμενα για Γιάννη Tαφίλη που μας τιμά η παρουσία του στο τμήμα ενόπλων δυνάμεων ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ως αξιωματικός έφερε στην επιφάνεια τα προβλήματα ραντάρ μιράζ , υπόθεση τυφλά μιράζ… αν έχετε κανένα στοιχείο να το καταθέσετε εκεί που πρέπει. Φαντάζομαι ότι ο κ. Ταφίλης και όποιος άλλος θα υπερασπιστεί εαυτό του». Σχετικά με τα αντισταθμιστικά ωφελήματα είπε: Πότε αλήθεια και πότε ψέματα για το θέμα αυτό; Το 2005 λέγατε ο θεσμός αντισταθμιστικών έχει εθνική σημασία για την οικονομία. Αργότερα αλλάξατε άποψη και ισχυριστήκατε ότι ωφελήθηκε το δημόσιο».

Ο Αλ. Τσίπρας συνέχισε την ομιλία του λέγοντας: Σε ποιον ανήκουν τα ναυπηγεία σήμερα; Με ποιον σκιαμαχείτε; Δεν είναι με μένα η μονομαχία με αυτούς είναι. Στις 20.1.11 σας καταθέτει ερώτηση Λαφαζάνης. Μην ψάχνετε το κόλπο γκρόσο στον κόλπο, βορειότερα, πάνω από τον ρήνο να το ψάξετε.


Διαβάστε επίσης:
Απορρίφθηκε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική για τα υποβρύχια

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών