Ευρεία αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας σε δύο Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας σε δύο Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου

13:37 | 3/1/14
Συνελήφθησαν δεκατέσσερα άτομα, προσήχθησαν πενήντα πέντε και έγινε έλεγχος σε τριακόσια πενήντα τρία άτομα...

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε διακόσια τέσσερα (204) οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά εκατόν τέσσερις (104) παραβάσεις

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (2.1.2014), ευρεία αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας και της Λακωνίας, σύμφωνα με το γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε τριακόσια πενήντα τρία (353) άτομα, εκ των οποίων διακόσια δεκαεπτά (217) ήταν ημεδαποί και εκατόν τριάντα έξι (136) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε διακόσια τέσσερα (204) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά πενήντα πέντε (55) άτομα, από τα οποία είκοσι επτά (27) ήταν ημεδαποί και είκοσι οκτώ (28) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν δεκατέσσερα (14) άτομα.


Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
  • Ένας (1) ημεδαπός και ένας (1) αλλοδαπός στην Αργολίδα, για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, για Ένταλμα Σύλληψης.
  • Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, για κλοπή.
  • Δύο (2) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός στη Λακωνία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Επτά (7) αλλοδαποί στη Λακωνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά εβδομήντα οκτώ (78) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τέσσερις (4) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, καθώς και είκοσι δύο (22) παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εκδιδομένων γυναικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Πηγή: korinthostv.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών