«Ηθελαν να στοχεύσουν στην καρδιά» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

«Ηθελαν να στοχεύσουν στην καρδιά»

12:03 | 30/1/14
Τη δική του απάντηση με αφορμή τις διώξεις, για φοροδιαφυγή, που ασκήθηκαν εναντίον του αδερφού και της γυναίκας του, έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος...

«Δεν είχε στόχο την επιχείρηση, η οποία είναι κόσμημα. Αυτό που ήθελαν να στοχεύσουν στην καρδιά, ήταν τον πολιτικό Γεράσιμο Γιακουμάτο», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή του Star "Live U".



«Πολύ σωστά η οικονομική αστυνομία 11 Μαρτίου πήγε να κάνει έλεγχο στην επιχείρηση του αδερφού μου, που είναι διευθύνων σύμβουλος και η γυναίκα μου πρόεδρος. Πολύ καλά.

Εντεκα μήνες από τον Μάρτη μέχρι σήμερα ξεσκόνισε τα πάντα. Τι βρήκε; Κατά την οικονομική αστυνομία ότι υπήρχε μία φοροδιαφυγή 10 χιλιάδων ευρώ. Και ρωτώ...», είπε ο κ. Γιακουμάτος.

Και πρόσθεσε: «Οταν η επιχείρηση αυτή επί 45 χρόνια δεν έχει ούτε μία παράβαση –με πάνω από 20 ελέγχους του ΣΔΟΕ. Οταν με το ΙΚΑ είναι όλα κανονικά, όταν έχει φορολογική ενημερότητα, τα πάντα, όταν κάθε χρόνο πληρώνει στο κράτος 150 χιλιάδες φόρο, είναι δυνατόν να είναι αυτό χειροπέδες.

«Αν έκανε παράβαση φορολογικών στοιχείων, να τιμωρηθεί το διπλάσιο από τον πολίτη. Ομως δεν απολογήθηκε, δεν του ζήτησαν εξηγήσεις, τον πήραν 7 λες και ήταν ο λήσταρχος Νταβέλης για να τον δείξουν οι κάμερες.

«Δεν είχε στόχο την επιχείρηση, η οποία είναι κόσμημα. Αυτό που ήθελαν να στοχεύσουν στην καρδιά ήταν τον πολιτικό Γεράσιμο Γιακουμάτο».

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών