Σπηλιωτόπουλος: Δεν αρνούμαι να δίνω μάχες | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Σπηλιωτόπουλος: Δεν αρνούμαι να δίνω μάχες

15:12 | 29/1/14
«Δεν έχω αρνηθεί άλλους ρόλους. Θα είχα αρνηθεί κάτι τέτοιο; Δεν είμαι από αυτούς που αρνιέμαι να δίνω μάχες»...

Αυτή ήταν η απάντηση του βουλευτή της Ν.Δ. Άρη Σπηλιωτόπουλου, στο ερώτημα αν θα συζητούσε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στο δήμο της Αθήνας στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μιλώντας στον realfm, ο κ. Σπηλιωτόπουλος σχολίασε και το ενδεχόμενο διεξαγωγής εθνικών εκλογών μέσα στο 2014, σε περίπτωση που το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών δεν είναι καλό για την κυβέρνηση.

«Θέλω να ελπίζω πως όχι. Θέλω να ελπίζω πως το αποτέλεσμα δεν θα είναι κακό και θέλω να ελπίζω –και το λέω με απόλυτη ειλικρίνεια- ότι ο πειρασμός των εθνικών εκλογών, όσο και να είναι μεγάλος, θα πρέπει να απομακρυνθεί γιατί είναι η ώρα της δουλειάς», είπε.

Και πρόσθεσε: «Η δουλειά απαιτεί πολιτική σταθερότητα. Δεν μπορεί κάθε λίγο και λιγάκι να χάνουμε πολύτιμο χρόνο και να βουλιάζουμε τη χώρα μας σε παρατεταμένη πολιτική αστάθεια, που αυτό δυναμιτίζει τις όποιες προσπάθειες κάνουμε σε επίπεδο οικονομίας.

Δεν μπορούμε δηλαδή να εξανεμίζουμε τις θυσίες των συμπολιτών μας που έγιναν με αίμα, δάκρυ και πόνο προκειμένου εμείς να παίζουμε τα πολιτικά μας παιχνίδια».


Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε στον realfm ο βουλευτής της Ν.Δ. Άρης Σπηλιωτόπουλος:


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών