Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Λακωνία (φώτο) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Λακωνία (φώτο)

13:51 | 2/2/14
Συνελήφθησαν δεκατρία  άτομα, προσήχθησαν εξήντα πέντε  και έγινε έλεγχος σε διακόσια πενήντα εννέα...

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εκατόν τριάντα τέσσερα (134) οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά πενήντα (50) παραβάσεις

Εξιχνιάστηκε μία (1) υπόθεση κλοπής σε οικία, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) ημεδαπού ΡΟΜΑ

Κατασχέθηκαν πιστόλι και κυνηγετικό όπλο Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (1.2.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας, σύμφωνα με το γενικότερο επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διακόσια πενήντα εννέα (259) άτομα, εκ των οποίων εκατόν εξήντα τέσσερα (164) ήταν ημεδαποί και ενενήντα πέντε (95) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν τριάντα τέσσερα (134) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά εξήντα πέντε (65) άτομα, από τα οποία είκοσι επτά (27) ήταν ημεδαποί και τριάντα οκτώ (38) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν δεκατρία (13) άτομα.


Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

• Μία (1) ημεδαπή ΡΟΜΑ, για παράβαση της Νομοθεσίας για τα όπλα.

• Δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

• Ένας (1) ημεδαπός και ένας (1) αλλοδαπός, για κλοπή.

• Μία (1) αλλοδαπή, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

• Δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για καταδικαστικά έγγραφα.

• Ένας (1) ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

• Τέσσερις (4) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Εξιχνιάστηκε, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία στους Βουτιάνους Λακωνίας και σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφερείας Σπάρτης σε βάρος ενός (1) 17χρονου ημεδαπού ΡΟΜΑ, για κλοπή.

Κατά την επιχείρηση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) πιστόλι και ένα (1) κυνηγετικό όπλο, ενώ βεβαιώθηκαν πενήντα (50) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.



Πηγή: korinthostv.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών