Στα μπλόκα των αγροτών βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Στα μπλόκα των αγροτών βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

14:46 | 10/2/14
Στο αγροτικό μπλόκο του κόμβου Δραβίσκου στις Σέρρες βρέθηκαν χθες, συνεχίζοντας τις επισκέψεις τους στα μπλόκα των αγροτών της Κεντρικής Μακεδονίας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου μαζί με την βουλευτή Σερρών Αφροδίτη Σταμπουλή και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών.


Η αντιπροσωπεία της Κουμουνδούρου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, συνομίλησε με τους Σερραίους αγρότες και τον πρόεδρο της τοπικής συντονιστικής επιτροπής των αγροτών Παναγιώτη Αλεξανδράκη σχετικά με τα αιτήματα του αγώνα τους και την κατάσταση του αγροτικού κόσμου.

Επίσης, όπως τονίζεται, αναπτύχθηκαν προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα αγροτικά, με επίκεντρο τους μικρούς και μεσαίους αγρότες συζητώντας μέτρα που αποσκοπούν στη μείωση του αυξημένου κόστους αγροτικής παραγωγής, όπως το ύψος του ΦΠΑ εφοδίων, το αγροτικό πετρέλαιο και τα φορολογικά ζητήματα.

Στην συνέχεια η υποψήφια περιφερειάρχης παρέστη στη συνάντηση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών, όπου συζητήθηκαν τα ζητήματα της επικαιρότητας, η δημιουργία της νέας συνδικαλιστικής παράταξης και τα προβλήματα της Περιφερειακής ενότητας Σερρών.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών