Καμίνης: Θέλουν να πολώσουν τον κόσμο (video) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Καμίνης: Θέλουν να πολώσουν τον κόσμο (video)

10:42 | 6/3/14
Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στους συνυποψήφιούς του Αρη Σπηλιωτόπουλο και Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

«Να αφήσουμε και τις κουτοπονηριές θα έλεγα εγώ. Εδώ πέρα πάνε να μεταφέρουν στο επίπεδο των δημοτικών πραγμάτων την εθνική αντιπαράθεση Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ.Να πολώσουν τον κόσμο ούτως ώστε να πάει να ψηφίσει τυφλά, κατά κάποιο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης.

Και πρόσθεσε: «Εδώ ψηφίζουμε για την πόλη. Δεν ψηφίζουμε ούτε για Ν.Δ, ούτε για ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τίποτα άλλο. Ψηφίζουμε για δήμαρχο για την πόλη. Και θα κριθώ και εγώ για το έργο μου και θα κριθώ για το πρόγραμμά μου, θα κριθούν όμως όλοι όσοι έχουν μία πορεία στο δημόσιο βίο».

Στην ερώτηση για το τι πρόκειται να πράξει στην περίπτωση που δεν βρεθεί στο δεύτερο γύρο ο νυν δήμαρχος Αθηναίων είπε: «Θα το δούμε στην πορεία. Σε ένα σημείο όμως δεν σηκώνει καμία υποχώρηση και θέλω να το ακούσω από όλους. Αν υποθετικά – που δεν το πιστεύω, αλλά όλα μπορούν να συμβούν- υπάρχει υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στον δεύτερο γύρο να δεσμευτούν όλοι ότι θα ψηφίσουν τον αντίπαλο του. Αυτή είναι μια γραμμή που δεν πρέπει να υποχωρήσουμε ποτέ. Να δεσμευτούν όλοι γιατί δεν βλέπω να δεσμεύονται».


Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη του Γιώργου Καμίνη στην πρωινή εκπομπή του Mega:


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών