«Ο Μάιος είναι μία ημερομηνία - σταθμός» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

«Ο Μάιος είναι μία ημερομηνία - σταθμός»

13:22 | 26/3/14
Στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να κατατεθεί στη Βουλή το σύνολο της νέας συμφωνίας της κυβέρνησης με την τρόικα, αναφέρθηκε ο Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στον realfm...

«Στη Bουλή θα έρθει το νομοσχέδιο το επόμενο Σαββατοκύριακο, με τα τρία άρθρα, τα οποία θα αφορούν το ένα τον τομέα της Ανάπτυξης, το δεύτερο τις τράπεζες και το τρίτο το υπόλοιπο μέρος της συμφωνίας.

Η πεποίθηση μας είναι ότι αν υπάρχει συμφωνία, η οποία περιλαμβάνει θέματα τα οποία θα έρθουν μετά τις ευρωεκλογές, αυτό θα πρέπει να διατυπωθεί ευθέως και δημόσια», είπε ο βουλευτής και τομεάρχης ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κυβέρνηση θα πρέπει να δεσμευθεί ότι αυτό το οποίο θα καταθέσει την Παρασκευή στη Βουλή δεν θα έχει “ουρά”», ανέφερε ο κ. Σταθάκης και πρόσθεσε:

«Έχουμε σοβαρές ενδείξεις αλλά αυτό θα επικυρωθεί ή όχι τον Μάιο».

«Ο Μάιος», τόνισε, «είναι μία ημερομηνία - σταθμός, είναι η αναθεώρηση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος για την περίοδο από τώρα έως το 2020. Αν υπάρχουν θέματα τα οποία έχουν τεθεί είτε για τα εργασιακά είτε για το Ασφαλιστικό ή οποιοδήποτε άλλο θέμα, στο οποίο έχει υπάρξει κάποια συμφωνία με την τρόικα, αυτή πρέπει να ειπωθεί τώρα και όχι μετά τις ευρωεκλογές».


Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε στον realfm:


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών