«Τα προβλήματα της Αθήνας δεν έχουν χρώμα» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

«Τα προβλήματα της Αθήνας δεν έχουν χρώμα»

15:40 | 12/4/14
O υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αθήνα Μπορείς» Αρης Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «ΠΡΩΪΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» στη Δημόσια Τηλεόραση, μεταξύ άλλων τόνισε: 

«Ο κ. Καμίνης εξαπέλυσε χθες μια βαρύτατη επίθεση με προσωπικούς χαρακτηρισμούς, που θύμιζε τα όσα έκανε ο κ. Πάγκαλος εναντίον του κ. Αβραμόπουλου την παλιά εποχή.

Ο ίδιος και το κόμμα του εξακολουθούν και παραμένουν με την ίδια λογική και την ίδια νοοτροπία, και εξαπολύουν προσωπικές επιθέσεις και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη κάθε φορά που αισθάνονται ότι χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους.

Κάτι προφανώς τον έχει κλυδωνίσει γιατί βλέπω ότι χάνει την ψυχραιμία του. Πίστευα ότι θα είναι πιο εγκρατής.Ανεξαρτήτως αποτελέσματος τα προβλήματα είναι τόσο πολλά και τόσο σύνθετα που πρέπει να συνεργαστούμε.

Στη δική του επίθεση εγώ έδωσα χέρι συνεργασίας για να μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα.Τα προβλήματα της Αθήνας δεν έχουν χρώμα.

Κακώς ο κ. Καμίνης κομματικοποιεί τις εκλογές, κακώς χρησιμοποιεί τις ίδιες προσφιλείς τακτικές που χρησιμοποιούσαν στο παρελθόν».

«Ο κ.Καμίνης διαρκώς επαναλαμβάνει το «λεφτά υπάρχουν». Αυτό το έχουμε ξανακούσει από τον μέντορά του, τον πολιτικό του προστάτη, τον Γ. Παπανδρέου. Τότε που ήταν μαζί στο Σύνταγμα και πανηγυρίζανε τη νίκη τους επί της Αθήνας.

Τώρα ακούω συνεχώς τον κ. Καμίνη και λέει συνεχώς ότι λεφτά υπάρχουν.


Σχετικά με τον τουρισμό στη χώρα μας ανέφερε:

«Τη χρονιά που ήμουν εγώ Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης είχε τη μεγαλύτερη ροή επισκεπτών η Αθήνα.Για να έρθουν επισκέπτες στην Αθήνα πρέπει να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε την Αθήνα τουριστικά, πρέπει η Αθήνα να αλλάξει όψη.Ένα μεγάλο πρόβλημα της Αθήνας είναι το πρόβλημα λαθρομετανάστευσης και ασφάλειας.

Όταν σκάει μια βόμβα στο κέντρο της Αθήνας, αυτό κλυδωνίζει την ασφάλεια, και αυτό είναι ένα ζήτημα που ο Δήμαρχος με τα αντίστοιχα Υπουργεία θα έπρεπε να είχαν αντιμετωπίσει ξεκινώντας μια ολόκληρη εκστρατεία , με συγκεκριμένη αστυνόμευση, με κάμερες εκεί όπου πρέπει να υπάρχουν, με μηδενική ανοχή στο έγκλημα».

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών