Επικοινωνιακή αντεπίθεση | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Επικοινωνιακή αντεπίθεση

12:18 | 3/5/14
Ιδιαιτέρως σημαντικές θεωρούνται οι επόμενες 20 ημέρες για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις...

Διαρκείς είναι οι συσκέψεις που πραγματοποιούνται στο Μαξίμου αλλά και τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τον προεκλογικό αγώνα.

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για διπλό debate μεταξύ Σαμαρά – Τσίπρα δεν ξάφνιασε τους συνεργάτες του πρωθυπουργού οι οποίοι είχαν έτοιμη την απάντηση. Άλλωστε όπως επισημαίνουν κυβερνητικά στελέχη οι σχέσεις του Α. Τσίπρα με τις τηλεμαχίες δεν είναι και η καλύτερη.

Θυμίζουν μάλιστα τι είχε συμβεί στις εθνικές εκλογές όπου η Κουμουνδούρου έκανε την τελευταία στιγμή πίσω και ενώ υπήρχε αρχική συμφωνία, μεταξύ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης ο Α. Τσίπρας ήταν απών από το πρώτο debate που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των υποψηφίων για την Κομισιόν. «Δεν παίρνουμε στα σοβαρά αυτά τα επικοινωνιακά τεχνάσματα. Κι ανυπομονούμε να τον δούμε να συζητά με τους ανθυποψηφίους του στην Ευρώπη» δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος.

Ο πρωθυπουργός θα αρχίσει να ξεδιπλώνει από αυτή την εβδομάδα την προεκλογική του ατζέντα παρουσιάζοντας από την μία το κυβερνητικό έργο και τα χειροπιαστά αποτελέσματα στην οικονομία και από την άλλη θα επιτίθεται στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο Α. Σαμαράς θα κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι παίζει με τους θεσμούς και με το μέλλον της χώρας καθώς ακόμα και σήμερα κορυφαία στελέχη του αμφιταλαντεύονται ανάμεσα στο ευρώ και την δραχμή. Επίσης θα κατακρίνει την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στα θετικά αποτελέσματα της οικονομίας όπως και για τις προβλέψεις της Κουμουνδούρου που έπεσαν όλες έξω.

Μέχρι στιγμής έχουν «κλειδώσει» όπως αποκάλυψε το Real.gr τα πρώτα διαφημιστικά σποτ, αλλά και οι περιοδείες του πρωθυπουργού στην περιφέρεια οι οποίες θα αρχίσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Παράλληλα έχουν προγραμματιστεί από την ΝΔ πενήντα (50) εκδηλώσεις για τις Ευρωεκλογές μέχρι την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου.

Οι εκδηλώσεις, που προετοιμάζονται από τις «γαλάζιες» περιφερειακές οργανώσεις, θα γίνουν σε κάθε νομό της χώρας στο τριήμερο 2,3,4 Μαΐου και στο τριήμερο 9,10,11 Μαΐου. Στις εκδηλώσεις αυτές ομιλητές θα είναι πενταμελή κλιμάκια, από τους συνολικά 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών