Επίθεση Σαμαρά σε Τσίπρα – Αναδίπλωση Στουρνάρα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Επίθεση Σαμαρά σε Τσίπρα – Αναδίπλωση Στουρνάρα

19:02 | 28/5/14
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι ομιλίες του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr ο Α. Σαμαράς αναμένεται να εξαπολύσει προσωπική επίθεση στον Α. Τσίπρα, τον οποίο θα κατηγορήσει ότι έχει ως στόχο τον εκτροχιασμό της δημοσιονομικής πορείας της χώρας.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί αναλυτικά στα θετικά επιτεύγματα που πέτυχε η κυβέρνηση στην οικονομία, αλλά θα αναφερθεί και στα επόμενα βήματα που έχει παρουσιάσει ήδη ο Α. Σαμαράς, όπως το αναπτυξιακό σχέδιο για την επόμενη επταετίας αλλά και τον στόχο που έχει θέσει για μείωση των φορολογικών συντελεστών.

Στουρνάρας: Παρεξήγηση τα όσα έγιναν

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr ο υπουργό Οικονομικών θα αναφερθεί στα όσα έγιναν χθες και στις διαρροές που υπήρξαν ότι ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει από το υπουργείο μετά τα πύρα που δέχθηκε από κυβερνητικά στελέχη, τονίζοντας πως ήταν όλα μια παρεξήγηση. Παράλληλα θα σημειώσει πως είναι παρών ότι επιθυμεί να ολοκληρώσει το έργο του στο υπουργείο Οικονομικών και ότι στηρίζει την κυβέρνηση.

Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών