Η απάντηση της επιτρόπου Ανδρούλα Βασιλείου σε βίντεο του Σπ. Πρίφτη για το κλειστό επάγγελμα του κουρέα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Η απάντηση της επιτρόπου Ανδρούλα Βασιλείου σε βίντεο του Σπ. Πρίφτη για το κλειστό επάγγελμα του κουρέα

20:39 | 2/5/14
O Κερκυραίος κουρέας Σπύρος Πρίφτης ανάρτησε στο youtube την ιστορία του, μιλώντας στην αγγλική γλώσσα, κατηγορώντας την ευρωπαϊκή ένωση και κομμισιόν για μια απίστευτη ευρωπαϊκή γραφιοκρατία, χωρίς να έχουν δώσει κάποια ουσιαστική λύση στο πρόβλημα του, που είναι στο άνοιγμα από την ελληνική κυβέρνηση του κλειστού επαγγέλματος κουρέων κομμωτών και την αναγνώριση των πτυχίων από σχόλες Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών.

Στο βίντεο δείχνει έγγραφα από τις επαφές που είχε με τους Ευρωπαίους επιτρόπους, Όλι Ρεν, Βαν Ρομπάι, Μισέλ Μπάρνιε, με το αρμόδιο γραφείο της εσωτερικής αγοράς της ευρωπαϊκής ένωσης internal market and service, σε τουίτ που έστειλε στην αρμοδία επίτροπο Ανδρούλα Βασιλείου, που είναι υπεύθυνη για την εκπαίδευση και για την παιδεία στις χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης, απάντησε στο τουιτ του Σπ. Πρίφτη παραδέχοντας το ευρωπαϊκό λάθος και την αποτυχία τους.

Παρόλο της προσπάθειας σχεδόν του συνόλου της ευρωπαϊκής ένωσης, άλλα και του ΔΝΤ να βρεθεί λύσει, το υπουργείο παιδείας και ο υπουργός Κ. Αρβανιτόπουλος αδιαφορεί πλήρως και έχει σε ομηρία χιλιάδες παιδιά από σχόλες Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών. Και ο υπουργός υγείας Άδωνης Γεωργιάδης αρνείται πεισματικά να κάνει νέα νομοθετική ρύθμιση ώστε να απλοποιηθεί η άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος κουρέων κομμωτών και τα δυο, αυτά υπουργεία, αδιαφορούν στης παρέμβασης για το θέμα αυτό της ευρωπαϊκής ένωσης εξυπηρετώντας συμφέροντα ενός απαρχαιομένου κρατικού συστήματος εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των λίγων!;


Δείτε το βίντεο του Σπ. Πρίφτη:




Το τουίτ απάντηση της επιτρόπου:

Σχετικά άρθρα:

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών