«Κανένας μόνος - κανένας απομονωμένος» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

«Κανένας μόνος - κανένας απομονωμένος»

16:30 | 13/5/14
Κρατάμε τον νου μας ανοικτό σε νέες ιδέες και προτάσεις που θα μεταμορφώσουν τη ζωή μας. Η συνεργασία όλων μας είναι πηγή θετικής ενέργειας...

Πιστεύουμε στην αρμονική αλληλεπίδραση και τη δημιουργική δυναμική που αναπτύσσεται με ομαδική προσπάθεια. Η φροντίδα για τον διπλανό μας, τον γείτονα μας και για όλη την κοινωνία είναι η δική μας στάση ζωής.

Έχουμε εκπαιδευτεί από μικροί στον φόβο. Κάθε μέρα μας δημιουργούνται όλο και περισσότεροι ενδοιασμοί, όλο και περισσότερες φοβίες. Οι βλαβερές σκέψεις μας τείνουν να γίνουν η δική μας καθημερινότητα. Αυτό πρέπει να σταματήσει.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια κοινωνία ευτυχισμένη για όλους. Αυτό είναι το δικό μας όραμα. Η ευτυχία είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας. Πηγάζει από μέσα μας και γεννηθήκαμε έτσι. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να μας τη στερήσει, εκτός αν το επιλέξουμε οι ίδιοι.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες όπου κανείς δεν θα νιώθει μόνος του. Κανείς δεν θα νιώθει αβοήθητος, απομονωμένος. Αυτό είναι το χρέος μας. Με τη σκέψη αυτή στο μυαλό και την ψυχή μας ξεκινάμε την κάθε μας μέρα.

Έχουμε σχεδιάσει πώς θα επιτύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε γράψει τα βήματα αναλυτικά. Βήματα ρεαλιστικά και εφαρμόσιμα. Σε όλους τους τομείς: Υγεία, Εκπαίδευση, Πολιτισμός, Ασφάλεια, Καθαριότητα, Ανάπτυξη και δημιουργία θέσεων Εργασίας, Αθλητισμός κτλ.

Κάθε μέρα θα σας ενημερώνουμε τι κάνουμε και γιατί το κάνουμε. Αν κάτι δεν το καταφέρουμε, θα ζητήσουμε την βοήθεια σας. Αφού συμφωνήσουμε ότι ο στόχος μας από εδώ και στο εξής είναι η ΕΥΤΥΧΙΑ όλων μας, θα είναι μέγιστη τιμή για εμάς η ψήφος σας στις Δημοτικές εκλογές.


Άρθρο της Μαρίνας Λεβέντη,
υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Παπάγου - Χολαργού

Με τον συνδυασμό «8 προτάσεις»
του υποψηφίου Δημάρχου Χάρη Κουγιουμτζόπουλου 

www.8protaseis.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών