Κωνσταντινόπουλος: Θα ήταν καλύτερο να πάει σε μία εκδήλωση της Ελιάς | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Κωνσταντινόπουλος: Θα ήταν καλύτερο να πάει σε μία εκδήλωση της Ελιάς

13:00 | 2/5/14
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στον realfm και Μάνου Νιφλή αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα της κοινής παρουσίας Παπανδρέου και Κουβέλη στο βιβλίο της Μ. Κοππά.

«Νομίζω ότι οι συμβολισμοί σε κάθε περίπτωση έχουν την αξία τους. Θα προτιμούσα ο κ. Παπανδρέου, και θα ήταν καλύτερο, να πάει σε μία εκδήλωση της Ελιάς και των 42 πραγματικά πολύ καλών υποψηφιοτήτων που έχουμε, παρά να πάει σε μία εκδήλωση της κ. Κοππά. Ομως ο ίδιος αναλαμβάνει την ευθύνη για τις πράξεις του και δεν είμαι εγώ αυτός που θα του πει τι θα κάνει και τι δεν θα κάνει», τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος. 

Και πρόσθεσε: «Εκτιμώ όμως ότι για όλους εμάς που δώσαμε μία δύσκολη μάχη από το 2009, σε μία πολιτική γενιά που δεν έχει καμία ευθύνη για το παρελθόν, που είμαστε εδώ για να υπερασπιζόμαστε και τα καλά από το παρελθόν, αλλά κυρίως να κάνουμε ένα βήμα στο μέλλον μαζί με τους 42 υποψηφίους και την επαναθεμελίωση της παράταξης, πιστεύω ότι όλοι που έχουν ζήσει τα καλά χρόνια της παράταξης να μην μας σταματήσουν, να μην μας βάζουν αναχώματα, αλλά να μας δώσουν να κάνουμε όχι απλά ένα βήμα, αλλά το άλμα για τη χώρα και για την παράταξη».

Ακούστε αναλυτικά τη δήλωσε στον realfm:


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών