«Μιλάμε με έργα» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

«Μιλάμε με έργα»

18:50 | 11/5/14
Συγκεκριμένες απαντήσεις δίνει ο επί 8 χρόνια δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ζώμπος με τον συνδυασμό «ανεξάρτητη δημοτική κίνηση Γαλατσίου» για τα όσα έχουν γίνει πράξει στον Δ. Γαλατσίου.

«Κυκλοφορώ καθημερινά στο Γαλάτσι, δεν κάθομαι κλεισμένος στο γραφείο μου, το κινητό μου είναι συνέχεια ανοιχτό, είμαι παρών σε όλα τα δημοτικά συμβούλια αλλά και στους φορείς της πόλης και τα προβλήματά τους» τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Παράλληλα αναφέρεται σε συγκεκριμένα έργα τα οποία έχουν δώσει νέα πνοή στην περιοχή βοηθώντας στην καθημερινότητα τους δημότες.

«Στη νησίδα στη Λ. Βεΐκου, όταν όλοι γκρίνιαζαν γιατί ο Δήμος «σπαταλάει» λεφτά και έχει κίνηση, εγώ ήμουν εκεί για να τους εξηγήσω και να τους ενημερώσω ότι το έργο ήταν 100% χρηματοδοτούμενο. Στην ανάπλαση του δρόμου στην οδό Λυσίου, όταν οι κάτοικοι φώναζαν γιατί τους «μειώνουμε» τις θέσεις πάρκινγκ, ήμουν εκεί να τους δείξω τη μελέτη που έδειχνε τον ίδιο αριθμό θέσεων, περισσότερο πράσινο, τοποθέτηση φωτισμού, μεγαλύτερα πεζοδρόμια και παγκάκια. Τώρα το δρόμο αυτό τον ζηλεύει όλο το Γαλάτσι. Προγραμματίσαμε και υλοποιούμε την ανακατασκευή όλων των παιδικών χαρών της πόλης μας με την τοποθέτηση ελαστικού τάπητα. Ένα ακόμα ευρωπαικό πρόγραμμα που αξιοποιήσαμε προς όφελος των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Δήμου μας ήταν η διαμόρφωση της αίθουσας στην οδό Ιπποκράτους» είναι μερικά από τα όσα έγιναν στο Γαλάτσι σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Ζώμπο με τον συνδυασμό «ανεξάρτητη δημοτική κίνηση Γαλατσίου»


Στην κριτική που δέχεται η δημοτική αρχή απαντά «Δικαιολογημένα κάποιοι είναι δύσπιστοι, καχύποπτοι ακόμα και αρνητικοί. Δικαιολογημένα γιατί όντως κάποιοι εμφανίζονται λίγο πριν τις εκλογές ως σωσίες και μετά εξαφανίζονται πάλι έως τις επόμενες»

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών