16:33 | 9/5/14
Θα γίνει παρουσίαση και της κορεατικής γαστρονομίας....
Για άλλη μια φορά οι σεφ της Θεσσαλονίκης βγαίνουν στον δρόμο και για την ακρίβεια, πάνε στην πλατεία Ναυαρίνου στη Θεσσαλονίκη. Εκεί διοργανώνεται απόψε (18.00-20.30) το τέταρτο street food party, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Food Festival και της δράσης «Οι γειτονιές των Γεύσεων».
Πρόκειται για έναν θεσμό που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2011 και κορυφώνεται με μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων, όταν ολοκληρώνει τον ετήσιο κύκλο του (Νοέμβριο-Δεκέμβριο).
Απόψε, οι καταστηματάρχες της πλατείας Ναυαρίνου θα προσφέρουν στους περαστικούς εδέσματα από το δικό τους μενού, ως μια ξεχωριστή γαστρονομική πρόταση και μια ευκαιρία γνωριμίας με την τοπική κουζίνα.
«Είναι μια δράση που διαρκεί όλο τον χρόνο και αναδεικνύει την ιδιαίτερη γαστρονομία της πόλης μέσα σ' ένα γιορτινό και ευχάριστο κλίμα τόσο για τους Θεσσαλονικείς, όσο και για τους τουρίστες» δήλωσε ο εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του δήμου Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας.
Στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Food festival εντάσσεται επίσης και η εκδήλωση-παρουσίαση της Κορεατικής Γαστρονομίας που πραγματοποιείται, αύριο, στο πλαίσιο της Κορεάτικης Εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη.
«Είμαστε επίσης στην τελική ευθεία για την έκδοση του γαστρονομικού οδηγού πόλης, στον οποίο περιλαμβάνονται 12 ξεχωριστές συνταγές από την παραδοσιακή κουζίνα και την ιστορία της Θεσσαλονίκης, στην ελληνική και αγγλική γλώσσα» πρόσθεσε ο κ.Πέγκας.
Στην αποψινή εκδήλωση, το σκηνικό θα πλαισιώνουν μουσικά η φιλαρμονική του δήμου και D.J.
Για άλλη μια φορά οι σεφ της Θεσσαλονίκης βγαίνουν στον δρόμο και για την ακρίβεια, πάνε στην πλατεία Ναυαρίνου στη Θεσσαλονίκη. Εκεί διοργανώνεται απόψε (18.00-20.30) το τέταρτο street food party, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Food Festival και της δράσης «Οι γειτονιές των Γεύσεων».
Πρόκειται για έναν θεσμό που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2011 και κορυφώνεται με μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων, όταν ολοκληρώνει τον ετήσιο κύκλο του (Νοέμβριο-Δεκέμβριο).
Απόψε, οι καταστηματάρχες της πλατείας Ναυαρίνου θα προσφέρουν στους περαστικούς εδέσματα από το δικό τους μενού, ως μια ξεχωριστή γαστρονομική πρόταση και μια ευκαιρία γνωριμίας με την τοπική κουζίνα.
«Είναι μια δράση που διαρκεί όλο τον χρόνο και αναδεικνύει την ιδιαίτερη γαστρονομία της πόλης μέσα σ' ένα γιορτινό και ευχάριστο κλίμα τόσο για τους Θεσσαλονικείς, όσο και για τους τουρίστες» δήλωσε ο εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του δήμου Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας.
Στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Food festival εντάσσεται επίσης και η εκδήλωση-παρουσίαση της Κορεατικής Γαστρονομίας που πραγματοποιείται, αύριο, στο πλαίσιο της Κορεάτικης Εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη.
«Είμαστε επίσης στην τελική ευθεία για την έκδοση του γαστρονομικού οδηγού πόλης, στον οποίο περιλαμβάνονται 12 ξεχωριστές συνταγές από την παραδοσιακή κουζίνα και την ιστορία της Θεσσαλονίκης, στην ελληνική και αγγλική γλώσσα» πρόσθεσε ο κ.Πέγκας.
Στην αποψινή εκδήλωση, το σκηνικό θα πλαισιώνουν μουσικά η φιλαρμονική του δήμου και D.J.
Σχετικές ετικέτες:Ελλάδα
Σχετικά άρθρα