«Παρακολουθούμε το θέμα των τιμών» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

«Παρακολουθούμε το θέμα των τιμών»

13:58 | 13/6/14
 Η υπουργός Τουρισμού μιλώντας στον realfm  αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα του ελέγχου των τιμών των ξενοδοχείων εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου...

«Αυτό έχει ξεκινήσει από πλευράς υπουργείου Τουρισμού εδώ και πολύ καιρό, γιατί εμείς παρακολουθούμε το θέμα των τιμών. Αυτό που έχουμε πει από την αρχή είναι ότι δεν μας ενδιαφέρει να έχουμε μόνο μία και δύο καλές τουριστικές χρονιές, αλλά να έχουμε μία ανοδική πορεία η οποία θα ευνοήσει τη χώρα μας και τα επόμενα χρόνια», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Κεφαλογιάννη.

Και πρόσθεσε: «Είναι σαφές ότι αυτοί που μπορούν να δουν μόνο τη βραχυπρόθεσμη στόχευση και να προσπαθούν να έχουν μόνο το ευκαιριακό όφελος τελικά δημιουργούν αρνητική αντίδραση όχι μόνο για τους ίδιους και τις επιχειρήσεις εκείνες που αισχροκερδούν, αλλά και για τους προορισμούς συνολικά. Γι’ αυτό και είμαστε σε στενή συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, καταλαβαίνετε ότι το κράτος από τη μία κάνει τους ελέγχους αλλά ο ιδιωτικός τομέας είναι που πρέπει να επιδείξει την ευθύνη, την ψυχραιμία και τη σοβαρότητα που χρειάζεται σε αυτή την φάση. Νομίζω ότι είναι σαφές ότι το μήνυμα πρέπει να είναι ότι η αυξημένη τουριστική ροή προς τη χώρα μας δεν πρέπει να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους λίγους – γιατί πρέπει να το πούμε και αυτό ότι είναι λίγοι, επιτήδειοι που αναζητούν ευκαιριακά κέρδη.

Ακούστε αναλυτικά τη δήλωσε στον realfm:


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών