Η απάντηση της Σ. Βούλτεψη στον ΣΥΡΙΖΑ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Η απάντηση της Σ. Βούλτεψη στον ΣΥΡΙΖΑ

15:06 | 12/7/14
Αμεση ήταν η απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για τις πολιτικές εξελίξεις...

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για τις πολιτικές εξελίξεις, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: «ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στη γνωστή ρητορική περί μνημονίων και "ανατροπής".

Προηγουμένως, όμως, ο κ. Τσίπρας πρέπει να εξηγήσει επιτέλους στον ελληνικό λαό τι από όλα όσα έχει κατά καιρούς πει θα κάνει με το μνημόνιο: Θα το σχίσει; Θα το ακυρώσει; Θα το καταργήσει; Θα το αναθεωρήσει; Θα το αντικαταστήσει; Θα το αναστείλει; Ή θα προχωρήσει στην "απένταξη", όπως μας είπε προσφάτως μιλώντας στο συνέδριο του "Εκόνομιστ";»


Αναλυτικά η δήλωση της Σοφίας Βούλτεψη έχει ως εξής:

«Ηττημένος σε όλα τα μέτωπα, με τα σχέδιά του για πολιτική αποσταθεροποίηση και καταστροφή της οικονομίας της χώρας να αποκαλύπτονται, αφού συνειδητά δεν χρησιμοποίησε τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, επιλέγοντας την αποχή, ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στη γνωστή ρητορική περί μνημονίων και "ανατροπής".

Προηγουμένως, όμως, ο κ. Τσίπρας πρέπει να εξηγήσει επιτέλους στον ελληνικό λαό τι από όλα όσα έχει κατά καιρούς πει θα κάνει με το μνημόνιο: Θα το σχίσει; Θα το ακυρώσει; Θα το καταργήσει; Θα το αναθεωρήσει; Θα το αντικαταστήσει; Θα το αναστείλει; Ή θα προχωρήσει στην "απένταξη", όπως μας είπε προσφάτως μιλώντας στο συνέδριο του "Εκόνομιστ";

Έως ότου o κ. Τσίπρας καλύψει την απόσταση ανάμεσα στο "σχίσιμο" και στην "απένταξη", ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δίνουν τη μάχη για να σταθεί η χώρα στα πόδια της και να βγει από τα μνημόνια χωρίς να γίνει Αργεντινή.

Και επειδή ο κ. Τσίπρας έχει από το βήμα της Βουλής... ευχηθεί να γίνουμε Αργεντινή, τον ενημερώνουμε πως μόλις χθες η Αργεντινή απέτυχε να έλθει σε συμφωνία με τους κερδοσκόπους στους οποίους είχε καταφύγει, όταν αποφάσισε να κάνει πράξη αυτά που ο ΣΥΡΙΖΑ "υπόσχεται" στον ελληνικό λαό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών