Με την μορφή του κατεπείγοντος το πολυνομοσχέδιο; | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Με την μορφή του κατεπείγοντος το πολυνομοσχέδιο;

16:38 | 29/7/14

Ορατός είναι ο κίνδυνος το πολυνομοσχέδιο να κατατεθεί με την μορφή του κατεπείγοντος καθώς δεν προβλέπεται να κατατεθεί ούτε και σήμερα καθώς οι ενστάσεις από βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ συνεχίζονται, την ώρα που τα χρονικά περιθώρια στενεύουν καθώς όπως είναι γνωστό μέχρι τις 8 Αυγούστου θα πρέπει να έχει ψηφιστεί.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την στιγμή νέα συνάντηση του Γκίκα Χαρδούβελη με μέλη της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης. Από τη ΝΔ μετέχουν οι Απ. Βεζυρόπουλος, Κ. Σκρέκας και Κ. Καραγκούνης και από το ΠΑΣΟΚ εκτός από τους Χρ. Πρωτόπαπα και Γ. Κουτρουμάνη που μετέχουν σε όλες τις συσκέψεις του κυβερνητικού εταίρου με το οικονομικό επιτελείο παίρνουν μέρος οι Γ. Κουτσούκος, Κ. Τριαντάφυλλος και Π. Ρήγας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr το υπουργείο Οικονομικών είναι έτοιμο από την προηγούμενη Παρασκευή για την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου και ο Γκίκας Χαρδούβελης θα επιθυμούσε επειδή θα είναι η πρώτη επίσημη παρουσία του στην βουλή να έχει τον χρόνο και την άνεση αναπτύξει τις θέσεις του.

Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης
Πηγή: real.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών