Δώδεκα Παλαιστίνιοι νεκροί από τις ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Δώδεκα Παλαιστίνιοι νεκροί από τις ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα

10:04 | 3/8/14
Δώδεκα Παλαιστίνιοι νεκροί από τις ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα
Δώδεκα Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν το πρωί από τις ισραηλινές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με νέο απολογισμό που έδωσαν στη δημοσιότητα οι παλαιστινιακές υπηρεσίες αρωγής...

Τα εννέα θύματα σκοτώθηκαν στη Ράφα και τα τρία στο κέντρο της Λωρίδας της Γάζας, διευκρινίζει η ίδια πηγή.

Στο μεταξύ, ο Χαντάρ Γκολντίν, ο Ισραηλινός στρατιώτης, για τον οποίο υπήρχαν υποψίες ότι είχε απαχθεί από μαχητές της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας την Παρασκευή, σκοτώθηκε εν ώρα δράσης κατά τη διάρκεια της επιχείρησης του Ισραήλ στην περιοχή, ανακοίνωσε την Κυριακή ο ισραηλινός στρατός.

Αποφασισμένος να συνεχίσει την στρατιωτική επιχείρηση "Προστατευτική Αιχμή" για όσο χρειαστεί, και να χρησιμοποιήσει "κάθε επιλογή που είναι στο τραπέζι" εμφανίστηκε το Σάββατο το βράδυ σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παρεχώρησε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.

“Συνεχίζουμε την επιχείρηση 'Προστατευτική' Αιχμή' με όλες τις δυνάμεις μας για την εύρεση και την καταστροφή όλων των τούνελ της Χαμάς. Τα περισσότερα έχουν ήδη καταστραφεί... Καταστρέψαμε χιλιάδες τρομοκρατικών στόχων. Ο ισραηλινός στρατός θα συνεχίσει και μετά την καταστροφή των τούνελ. Αποστολή του είναι να αποκαταστήσει την ασφάλεια των πολιτών του Ισραήλ. Όλες οι επιλογές για την αποκατάσταση της ασφάλειας είναι στο τραπέζι” διαμήνυσε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Πηγή: skai.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών