Σταύρος Θεοδωράκης: “Οι πολιτικοί πρέπει να τιμούν τη ΔΕΘ” | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Σταύρος Θεοδωράκης: “Οι πολιτικοί πρέπει να τιμούν τη ΔΕΘ”

23:40 | 10/9/14
Επίσκεψη του επικεφαλής του Ποταμιού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Συνάντηση με τον Δήμαρχο της Πόλης...

Τη διαφωνία του με τον τρόπο που επισκέπτονται οι πολιτικοί αρχηγοί τη Θεσσαλονίκη την περίοδο της ΔΕΘ και «κάνουν ένα μονόλογο, για να υπάρχουν κάποιοι από κάτω που τους χειροκροτούν και κάποιοι άλλοι που τους πολεμούν στους δρόμους» εξέφρασε ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης, κατά την επίσκεψη του στην 79η ΔΕΘ.

Μάλιστα κατέθεσε εναλλακτική πρόταση, στις συναντήσεις του, αρχικά με τη διοίκηση της ΔΕΘ και αργότερα και με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη και τους πρυτάνεις του ΑΠΘ και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στο δημαρχείο.

«Οι πολιτικοί θα πρέπει να τιμούν τη ΔΕΘ και την πόλη με ένα διαφορετικό τρόπο και αυτός ο τρόπος δεν είναι άλλος από το διάλογο» είπε και συνέχισε:

«Οι πολιτικοί να έρχονται εδώ σε ένα ευρωπαϊκό οικονομικό φόρουμ , τον Σεπτέμβρη, να συζητούν, πράγμα που κάνουν σε ιδιωτικά φόρουμ στην Αθήνα, να συζητούν, να ανταλλάσσουν απόψεις και να μην υπάρχουν ούτε οδομαχίες στην πόλη, ούτε μια πολεμική ατμόσφαιρα, που δεν συνάδει ούτε με τη γιορτή της ΔΕΘ, ούτε με το περιεχόμενο που θέλουμε να δώσουμε αυτή ειδικά την εποχή στη Θεσσαλονίκη. Η Θεσσαλονίκη είναι η πρωτεύουσα των Βαλκανίων, είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή πόλη».

Κατά τη συνάντηση του με τη διοίκηση της ΔΕΘ ο κ. Θεοδωράκης χαρακτήρισε τη ΔΕΘ «χώρο γιορτής, εμπορίου, ανταλλαγής απόψεων και ιδεών και ανάπτυξης διαλόγου».

Μάνος Χωριανόπουλος
Πηγή: news247.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών