Λ. Γρηγοράκος: «Τελείωσε το αυτομαστίγωμα. Βάλτε πλάτη να στηρίξουμε το ΠΑΣΟΚ» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Λ. Γρηγοράκος: «Τελείωσε το αυτομαστίγωμα. Βάλτε πλάτη να στηρίξουμε το ΠΑΣΟΚ»

13:52 | 11/10/14
«Τελείωσε το αυτομαστίγωμα, η αυτοκριτική και η εσωστρέφεια. Τώρα οφείλουμε να στηρίξουμε το κόμμα και να φύγουμε μπροστά». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος στην ημερίδα που πραγματοποιεί στην Πάτρα ο Τομέας Υγείας του ΠΑΣΟΚ με θέμα «Διάλογος για ένα κοινωνικά δίκαιο και αποτελεσματικό Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Ο κ. Γρηγοράκος, αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις, ζήτησε από τα παρευρισκόμενα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να βάλουν πλάτη «για να διατηρήσουμε ό,τι έργο κάναμε τα προηγούμενα χρόνια» και επισήμανε ότι κανείς δεν πρέπει και δεν μπορεί να εξοβελίσει το ΠΑΣΟΚ, ούτε ο Αντ. Σαμαράς ούτε ο Αλ. Τσίπρας, όπως διεφάνη και το βράδυ στη Βουλή κατά την συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Ο κ. Γρηγορακος στην αρχή της ομιλίας του, δείχνοντας τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ στην αφίσα της εκδήλωσης, είπε ότι «αυτό πάντα έβγαινε και θα συνεχίσει να βγαίνει κάθε μέρα» τονίζοντας ότι το κόμμα θα συνεχίσει να ζει και κανείς δεν θα μπορέσει να το εξοβελίσει, μιλώντας ανοικτά για κλίμα διπολισμού μεταξύ της ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

«Να αφήσουμε τα αρχηγιλίκια και τα τιμάρια. Το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από συνοχή και ομοιογένεια. Δεν μπορεί στην Κ.Ο. να συζητάμε αν θα πρέπει να στηρίξουμε το παλαιστινιακό κράτος ή για το τι θα κάνουμε εάν έρθει ο εμπολα και την ίδια στιγμή πηγαίναμε για ψήφο εμπιστοσύνης» είπε ο κ. Γρηγοράκος.

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, είπε ότι «πήραμε μια ανάσα έως τον Φεβρουάριο, αλλά η μάχη συνεχίζεται για την κυβέρνηση». Εξέφρασε την ελπίδα μέχρι τότε, οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος να προχωρήσουν σε κινήσεις που θα αλλάξουν το κλίμα και θα οδηγήσουν σε εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών