Αχαΐα: Ο Νίκος Καραθανασόπουλος για το κλείσιμο της Ξερόλακκας | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Αχαΐα: Ο Νίκος Καραθανασόπουλος για το κλείσιμο της Ξερόλακκας

14:05 | 10/11/14
Ο Νίκος Καραθανασόπουλος προέβη σε δήλωση σχετικά με το κλείσιμο της Ξερόλακκας, «απαντώντας» σε ρεπορτάζ του Δημήτρη Αβραμίδη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», το οποίο στηριζόταν στην ερώτηση που είχε κάνει ο Αχαιός βουλευτής του ΚΚΕ στην Βουλή τον Ιούνιο του 2010, ερωτώντας τον αρμόδιο Υπουργό για το αν πρέπει να κλείσει ο χώρος της Ξερόλακκας.

Η τοποθέτηση του Αχαιού βουλευτή:

«Είναι εντυπωσιακό το όψιμο ενδιαφέρον κάποιων, που με δημοσιεύματα στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό Τύπο ενδιαφέρονται για το άμεσο κλείσιμο της Ξερόλακκας. Φτάνουν στο σημείο να εγκαλούν το ΚΚΕ, αλλά και τη νέα δημοτική αρχή για ασυνέπεια και αναντιστοιχία λόγων και έργων.

Όταν ο καθένας γνωρίζει ότι για την εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στην Ξερόλακκα και γενικότερα για το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση, η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αλλά και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές της Πάτρας που άφησαν την κατάσταση να φτάσει στο σημερινό αδιέξοδο, αδιαφορώντας συνειδητά για τη δημόσια υγεία και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των λαϊκών οικογενειών στο όνομα της ιδιωτικοποίησης της διαχείρισης των απορριμμάτων και της εξυπηρέτησης των επιχειρηματικών ομίλων.

Θα είχαν κάθε λόγο να εγκαλούν το ΚΚΕ και τη νέα δημοτική αρχή αν συμβιβαζόμασταν με την υπάρχουσα τάξη πραγμάτων και αποδεχόμασταν τα τετελεσμένα που είχαν δημιουργηθεί. Το γεγονός όμως ότι χαλάμε τα σχέδια κάποιων επιχειρηματικών ομίλων φαίνεται ότι ενοχλεί κάποιους όψιμους φίλους της προστασίας του περιβάλλοντος.

Αυτοί όμως δεν ενδιαφέρονται για την περιοχή της Ξερόλακκας, γι΄ αυτό και ρίχνουν σπόντες στο ΚΚΕ και στη νέα δημοτική αρχή, συγκαλύπτοντας τους υπεύθυνους και τη μέχρι σήμερα πολιτική τους».

Πηγή: pelop.gr

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών