Ηλεία: Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ηλεία: Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου

18:33 | 10/11/14
Ηλεία: Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου

Στάλθηκε σήμερα 10-11-2014, η πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημ. Μεσσαλά, για την κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου η οποία θα διεξαχθεί στις 10 Νοεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 μ.μ..

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Λήψη απόφασης: Α. ανάκλησης της υπ' αριθ. 341/14 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα : «Έγκριση διενέργειας νέου αυτοτελούς ανοιχτού μειοδοτικού διαγωνισμού, για την προμήθεια:

Πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες του ΝΠΔΔ «Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης» προϋπολογισμού μελέτης 61.746,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ - Πετρελαίου κίνησης για τις ανάγκες της ΔΕΥΑΠ προϋπολογισμού μελέτης 68.265,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ κατόπιν ματαίωσης των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού, ως προς τα ανωτέρω είδη, που διεξήχθη στις 8-10-14».

Β. Διενέργειας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες του ΝΠΔΔ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, πρ/μού μελέτης 61.746,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Γ. Αποδοχής αιτήματος της ΔΕΥΑΠ για την διενέργεια από αυτήν πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια πετρελαίου κίνησης για τις ανάγκες, προϋπολογισμού μελέτης 68.265,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

2. Λήψη απόφασης για τη διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου Πύργου, προϋπολογισμού 34.999,24 € με ΦΠΑ.

Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα, καθόσον:

- Το 1ο θέμα αφορά αφενός στην προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης του ΝΠΔΔ «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης» και αφετέρου την προμήθεια καυσίμων της ΔΕΥΑΠ για την εύρυθμη και άμεση λειτουργίας τους.
- Το 2ο θέμα αφορά στην άμεση προμήθεια καυσίμων για την κάλυψη των αναγκών του δήμου.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών