Α.Τσίπρας: Θα ασκηθούν πιέσεις στους βουλευτές ανάμεσα στις ψηφοφορίες | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Α.Τσίπρας: Θα ασκηθούν πιέσεις στους βουλευτές ανάμεσα στις ψηφοφορίες

20:25 | 10/12/14
Α.Τσίπρας: Θα ασκηθούν πιέσεις στους βουλευτές ανάμεσα στις ψηφοφορίες

"Ο Σαμαράς κινήθηκε εξ΄ ανάγκης και κίνησε τις διαδικασίες εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας", τόνισε ο Αλέξης Τσιπρας κατά τη διάρκεια της κλειστής συνεδρίασης της πολιτικής γραμματείας. Προέβλεψε πως θα ασκηθούν πιέσεις στους βουλευτές

"Η επίσπευση της διαδικασίας εκλογής είναι τελικά μια θετική εξέλιξη που έγινε κάτω από την πίεση της λαϊκής δυσαρέσκειας και των αδιεξόδων της κυβερνητικής πολιτικής", επεσήμανε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας στα στελέχη της πολιτικής γραμματείας του κόμματος κατά την εισήγηση του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να τόνισε, πως οι επόμενες ημέρες έως τις 29 Δεκεμβρίου θα είναι ημέρες κρίσιμες και δύσκολες.

"Είναι βέβαιο ότι θα ασκηθούν πιέσεις προς τους βουλευτές ανάμεσα στις ψηφοφορίες", εκτίμησε και ζήτησε από τα μέλη του οργάνου να  δημιουργηθεί ένα κίνημα αντίστασης του λαού στην επιχείρηση εκβιασμού και τρομοκράτησης.

"Το επόμενο διάστημα χρειάζεται σοβαρότητα εγρήγορση και αποφασιστικότητα", φέρεται να συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσιπρας και πρότεινε να τεθεί η Πολιτική Γραμματεία σε διαρκή συνεδρίαση προεκειμένου να εκτιμάται καθημερινά η κατάσταση και να υπάρχει παρέμβαση όπου χρειαστεί.

Την ίδια ώρα τόνισε πως το κόμμα θα συνεχίσει τις  περιφερειακές συνδιασκέψεις, καθώς όπως είπε "αναδεικνύουμε το πραγματικό δίλημμα που είναι η συνέχιση της μνημονιακής διακυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Σαμαρά ή η εφαρμογή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ".

"Να μη χάσουμε ούτε ένα λεπτό", ζήτησε από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας συμπληρώνοντας πως "από τώρα πρέπει να προετοιμαζόμαστε ώστε να είμαστε έτοιμοι μετά από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για την κατάθεση συγκεκριμένων νομοσχεδίων που θα αφορούν την ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης, την επανεκκίνηση της οικονομίας, τη  διαφθορά, το λαθρεμπόριο, την φοροδιαφυγή, αλλά και τον χώρο των ΜΜΕ".

Του Αντώνη Αντζολέτου
Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών