Γιακουμάτος: Εγώ διαφωνώ με το κόμμα μου, θέλω εκλογές εδώ και τώρα (video) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Γιακουμάτος: Εγώ διαφωνώ με το κόμμα μου, θέλω εκλογές εδώ και τώρα (video)

13:21 | 22/12/14

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης τάχθηκε υπέρ των εκλογών "για να τελειώνουμε μια για πάντα με αυτή την ιστορία, να τελειώσει αυτή η ιστορία του παραμυθιού" 

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών "εδώ και τώρα", διατυπώνοντας διαφορετική άποψη από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Με δηλώσεις του στο Mega ο υφυπουργός Ανάπτυξης τάχθηκε υπέρ των εκλογών.
"Εγώ διαφωνώ με το κόμμα μου. Εγώ θέλω εκλογές για να τελειώνουμε μια για πάντα με αυτή την ιστορία, να τελειώσει αυτή η ιστορία του παραμυθιού", είπε χαρακτηριστικά απαντώντας στον Π. Σκουρλέτη του ΣΥΡΙΖΑ.



Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος εμφανίστηκε καθησυχαστικός στη Βουλή σε σχέση με τους πλειστηριασμούς.

"Δεν επιτρέπω σε κανένα να εμφανίζεται πιο ευαίσθητος από εμένα", δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Γιακουμάτος, απαντώντας έτσι στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης και καταναλωτικών ενώσεων που κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι αφήνει έκθετους σε πλειστηριασμούς όλους όσοι αδυνατούν να πληρώσουν, όσο και στην παρέμβαση του προέδρου της Επιτροπής Εμπορίου Γιώργου Βλάχου, που επανέφερε το θέμα της τροπολογίας 10 βουλευτών της ΝΔ και κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει σε νέα ρύθμιση.

"Κανένα σπίτι φτωχού δεν κινδυνεύει. Κανένας Έλληνας αδύναμος δεν κινδυνεύει να βγει σε πλειστηριασμό η πρώτη του κατοικία. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Έχουμε τρεις ασφαλιστικές δικλείδες. Τον νόμο Κατσέλη, τον νόμο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον κώδικα δεοντολογίας των τραπεζών και τον νόμο για τα κόκκινα δάνεια", επισήμανε ο κ. Γιακουμάτος και πρόσθεσε:
"Εγώ δεν δίνω το δικαίωμα σε κανένα να δείχνει πιο ευαίσθητος από μένα. Σας καλύπτουν οι νόμοι που έχουμε ψηφίσει.

Εδώ είμαστε όμως αν υπάρξει πρόβλημα να φέρουμε νέα ρύθμιση".
"Ας είναι ήσυχοι οι συνάδελφοι που έθεσαν θέμα πλειστηριασμών. Αυτό που διαβεβαιώνει το υπουργείο Ανάπτυξης είναι ότι για το πρώτο εξάμηνο δεν υπάρχει ούτε ένας πλειστηριασμός", κατέληξε ο κ. Γιακουμάτος.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών